Merhaba hocam cümle bozukluğu var burda profil sayfasında yazıyor yazım hatası olan (saat önce tarihinde katıldı) ben bunu {ago} katıldı olarak düzelttim bu şekilde daha iyi oldu şu anda (8 saat önce katıldı) bu şekilde oldu bu şekilde daha iyi oldu bence
Flarum Türkçe Deneyim Paketi
Yeni bir çok eklenti eklendi hocam bunlar için çeviri gelicek mi ? Mesela donate eklentisi veya ülke bayrakları eklentisi
- Düzenlendi
galibaaemree Tüm flarum çekirdeği ve eklentileri zaten tamamen çevirildi. Hatta bu konuda Vietnam Çeviri Paketi ile yarışa girdik. Sadece güncellemenin @tolgaaaltas tarafından yayınlanması gerekiyor.
Güncellemeleri bir süredir askıya aldım çünkü çevirilerin niteliği ile ilgili çekincelerim var ancak kontrol edecek vaktim yok. Ajansta şu anda inanılmaz yoğunuz. Bu nedenle buraya bile bakmaya fırsatım olmuyor gün içinde.
Şimdilik 1.2.0.0′ı yayınladım.
- Düzenlendi
Can farkettim hocam @tolgaaaltas işinin ehli birisi güzel iş çıkarmış eksiksiz herşey vallaha
galibaaemree Çevirileri yaparken dalgınlık veya mantık hataları yapmış olabilirim. Çünkü bu güncelleme kontrol sağlanmadan yayınlandı. Her hangi bir mantık/çeviri hatası farkederseniz bu konu üzerinde bildirmenizi rica ediyorum.
Can nerde yayınlandı hocam güncelleme?
tolgaaaltas Şimdilik 1.2.0.0′ı yayınladım.
Update komutu deneyerek paketi güncelleyebilirsiniz. Sürüm Github üzerinde yükseltilmiş görünüyor.
- Düzenlendi
Can @tolgaaaltas @durpoy Elinize sağlık. Flarum Türk kullanıcıları size ne kadar teşekkür etse azdır. Yüzlerce satır çeviri yapılıyor sunuçta. Büyük emek var.
mekici son aylar bakamadığımda tam umutsuz olarak gene @tolgaaaltas hocama kaldı. o da yoğun dediğimde. çıkıveren @Can son dönemlerin altın oyuncusu.
https://discuss.flarum.org/d/30196-post-footer-statistics , sanırsam çevrilmesi iyi olabilecek yeni bir ufak eklenti daha yayınlandı
hasanmerkit Hizmete fazla şifre denemesi sebebiyle erişemiyorum fakat gün içinde çevirileri tamamlarım. Çevirileri tamamladıktan sonra paketin yeni versiyona güncellenmesi gerekiyor ve bu benim elimde değil. O konuda minumum derecede sabır etmeniz gerekiyor.
- Düzenlendi
- Hatalı çeviri: “Kategoriler” eklentisinde “Etiketler bağlantısını menüden kaldırılsın mı?”.
Bu seçenek işaretlendiğinde Etiketler bağlantısı menüye ekleniyor. - flarum-flags.admin.permissions.flag_posts_label kısmı “Bildirilmiş Gönderiler” şeklinde çevrilmiş. Hata, direk kelime çevirisi yapılarak oluşmuş. Burası, “Gönderileri Bildir” şeklinde olmalı.
- Aynı şekilde flarum-tags.admin.permissions.tag_discussions_label kısmı “Etiket tartışamaları” değil “Tartışmaları Etiketle” olmalı. Burada etiket düzenleme anlamı bulunmakta.
- Aynı şekilde flarum-sticky.admin.permissions.sticky_discussions_label kısmı “Sabitlenmiş tartışmalar” değil “Tartışmaları sabitle” olmalı.
- flarum-nicknames.admin.permissions.edit_own_nickname_label kısmında belirtilen takma adıdır. Kullanıcı adı değil. Nickname, genelde dilde Takma adı şeklinde çevrilirken burada hata yapılıp “Kullanıcı adını düzenle” şeklinde yazılmış. “Takma adını düzenle” şeklinde düzeltilmeli.
Zaman zaman farkettiklerimi paylaşacağım.
- Düzenlendi
hasanmerkit Hatalı çeviri: “Kategoriler” eklentisinde “Etiketler bağlantısını menüden kaldırılsın mı?”.
Bu seçenek işaretlendiğinde Etiketler bağlantısı menüye ekleniyor.
Evet burada bir hata mevcut. Çeviri üzerinde bulunan permlerimden dolayı bu çeviriye müdahale edemiyorum. O alanın bu cümle ile değiştirilmesi gerekiyor.
Etiketler sayfasının linkini gezinme kenar çubuğunda tutuyor musunuz?
hasanmerkit Baktığım kadarıyla nicknames eklentisine sağlam kafayla oturup bakılması lazım karışık olmuş o biraz.
Flags eklentisinde hata mevcut değil sanırım, diğerlerine bakmadım kısa süre içerisinde bakacağız.
Kelimelerde değişiklik yapmadım paketi yayınladım sadece. Geniş zaman bulunca inceleyeceğim.
Post Footer Statistics eklentisi için ne zaman güncelleme gelir acaba?