0.1.10.4 yayınlandı

• 💾 Drafts by FriendsOfFlarum desteği eklendi.

Teşekkürler tolgaaaltas güncelledim eklentiyi.

Sadece benim sunucuyla mı alakalı bilmiyorum, güncelleme sonrası değişiklikler önbellek temizlenmesine rağmen yansımıyor. Eklentiyi kapayıp açınca tercümeler yansıyor.

mekici Issue olarak bildirmek gerekebilir. Eklentinin tabanı sadece basit yml dosyaları çünkü, sunucuya başka bir şekilde etki etmiyor.

tolgaaaltas Aynen ondan kaynaklıyor olabilir. Hani bende öyle başkasında nasıl onu merak ettim. Büyük ihtimalle herkeste aynıdır.

Bütün emekleriniz için çok teşekkürler. Bildirim ayarları kısmında şu kısma bir ikon ekleme şansımız var mı acaba? Ya da nasıl yapabiliriz?

ssistemi Oraya dair bir ekran görüntüsü bulamadım, belki eklentinin orijinalinde yoktur. Şu anda bunu deneme imkanım yok ancak çeviri herhangi bir şekilde FontAwesome ifadesi içermiyordu. Belirtilen alana CSS ile FontAwesome ikonu koymak mümkün. Beta 8′e için etiketlere ikon ekleme başlığından yola çıkarak ilgili düzenlemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

tolgaaaltas Aslında orada mevcut bulunan bir ikon var ama nedense görünmüyor sanırım. Gönderdiğiniz konya göre deneyeyim tekrar, teşekkür ederim.

0.1.10.6 yayınlandı

• 🎰 Gamification by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi.
            15 gün sonra

0.1.10.8 yayınlandı

• ㊗️ Transliterator by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi.

Ekleme: Maalesef söz verdiğim bazı çevirileri kısa süre içerisinde ekleyebilmem mümkün değil. Eğer meşguliyeti olmayan bir arkadaşımız müsaitse seve seve PR yapabilir, tüm paketler eklendiğinde yeni release yapabilirim. Kusura bakmayınız lütfen.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular