profilim mekici yok aynı toprağım.. bi sıkıntı var ama ne çözemedim. ayrıca mobilde göstermekte mümkünmü.. pc de gösteriyor kaç kişi görmüş vs.vs
mekici profilim Onu CSS ile gösterebilirsin diye tahmin ediyorum. Onum dışında çevirilerin görünmeme sorunu için Linguist kullanıyorsan onu devre dışı bırak, cloudflare kullanıyorsan omunda önbelleğini temizle
tolgaaaltas profilim Linguist şu anda sunucunuzda aktif mi? Veya yerleşik başka bir dil dosyası şu anda çevirinin önüne geçiyor.
profilim tolgaaaltas yusuf beyin ve sizin çeviri sistemi aktif ? birde ingilizce dil mevcut panelde ama aktif etmemişim. fakat ben bulamadım bu gösterdiğim kelimeyi bir türlü
tolgaaaltas profilim Linguist şu anda kurulu ise eklentiler listesinden gerekli düzenlemeleri gerçekleştirebiliyor olmanız lazım. Arama satırına resetviews_button yazın isterseniz.
profilim tolgaaaltas peki mobil sürümünde gösterim sayısı gözükmüyor. onu nasıl aktif ederiz? pc de siteye gösteriyor ama mobilde göstermiyor ( görüntüleme sayısını )
tolgaaaltas profilim Mobilde gösterebilmek için CSS kullanmanız gerekiyor. Flarum’un resmi sitesinde ilgili eklenti için olan sayfada CSS kodu paylaşılmıştır muhtemelen. İlk gönderideki bağlantıdan ilgili tartışmaya gidebilirsiniz.
mekici Teşekkürler tolgaaaltas güncelledim eklentiyi. Sadece benim sunucuyla mı alakalı bilmiyorum, güncelleme sonrası değişiklikler önbellek temizlenmesine rağmen yansımıyor. Eklentiyi kapayıp açınca tercümeler yansıyor.
tolgaaaltas mekici Issue olarak bildirmek gerekebilir. Eklentinin tabanı sadece basit yml dosyaları çünkü, sunucuya başka bir şekilde etki etmiyor.
mekici tolgaaaltas Aynen ondan kaynaklıyor olabilir. Hani bende öyle başkasında nasıl onu merak ettim. Büyük ihtimalle herkeste aynıdır.
ssistemi Bütün emekleriniz için çok teşekkürler. Bildirim ayarları kısmında şu kısma bir ikon ekleme şansımız var mı acaba? Ya da nasıl yapabiliriz?
tolgaaaltas ssistemi Oraya dair bir ekran görüntüsü bulamadım, belki eklentinin orijinalinde yoktur. Şu anda bunu deneme imkanım yok ancak çeviri herhangi bir şekilde FontAwesome ifadesi içermiyordu. Belirtilen alana CSS ile FontAwesome ikonu koymak mümkün. Beta 8′e için etiketlere ikon ekleme başlığından yola çıkarak ilgili düzenlemeyi gerçekleştirebilirsiniz.
ssistemi tolgaaaltas Aslında orada mevcut bulunan bir ikon var ama nedense görünmüyor sanırım. Gönderdiğiniz konya göre deneyeyim tekrar, teşekkür ederim.
tolgaaaltas ⛔ Bans IPs by FriendsOfFlarum eklentisinin geliştirilme süreci tamamlandı. Pakette halihazırda desteği mevcut, Türkçe çevirisini beklemek zorunda değilsiniz.
tolgaaaltas 0.1.15 yayınlandı 📮 Mail.ru Auth by dem13n 🧍 Ok.ru Auth by dem13n 💭 Vkontakte Auth by dem13n 🔍 Yandex Auth by dem13n 🤹♀️ Nickname Changer by dem13n 👩💻 GitLab Login by FriendsOfFlarum 👨💼 LinkedIn Auth by nomiscz 🖼 Fancybox by squeevee