ssistemi Oraya dair bir ekran görüntüsü bulamadım, belki eklentinin orijinalinde yoktur. Şu anda bunu deneme imkanım yok ancak çeviri herhangi bir şekilde FontAwesome ifadesi içermiyordu. Belirtilen alana CSS ile FontAwesome ikonu koymak mümkün. Beta 8′e için etiketlere ikon ekleme başlığından yola çıkarak ilgili düzenlemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

tolgaaaltas Aslında orada mevcut bulunan bir ikon var ama nedense görünmüyor sanırım. Gönderdiğiniz konya göre deneyeyim tekrar, teşekkür ederim.

0.1.10.6 yayınlandı

• 🎰 Gamification by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi.
    15 gün sonra

0.1.10.8 yayınlandı

• ㊗️ Transliterator by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi.

Ekleme: Maalesef söz verdiğim bazı çevirileri kısa süre içerisinde ekleyebilmem mümkün değil. Eğer meşguliyeti olmayan bir arkadaşımız müsaitse seve seve PR yapabilir, tüm paketler eklendiğinde yeni release yapabilirim. Kusura bakmayınız lütfen.

5 gün sonra

0.1.10.9 yayınlandı

• 🗿 Sentry by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi.
    6 gün sonra

0.1.10.10 yayınlandı

• ⏲ Change post date by clarkwinkelmann için Türkçe dil desteği eklendi.
    8 gün sonra

Resmi Türkçe dil paketini 1 Ağustos’da bitirmiştik ancak bir gelişme yaşanmadı. Bugün paketi talep edip içerisinde birkaç düzenleme yaptık, Daniël’e de yaklaşık 50-60 düzenlenmiş satırı kullanmış olduğumuz sistem üzerinden düzeltip ilettik. Kendi topluluğumda kullanıyorum şu anda paketi. Umarım yakın zamanda sizin için de kullanıma sunulur.
    Muhtemelen dahil etmek istedikleri sürümün içerisinde yer alır veya flarum/lang-turkish olarak GitHub üzerinde sunulur.
    İşte benim kullandığım paketlerim:

0.1.11.1 yayınlandı (kod adı: Umay)

• 📭 Pretty Mail by FriendsOfFlarum desteği eklendi.*

*Çeviri yalnızca uzantının terimlerini çevirir, elektronik postaların içeriğini çevirmez. Elektronik postaların çeviri işlemi kullanıcıya aittir.

tolgaaaltas Stabil sürüme kadar diğer diller için resmi bir paket yayınlanmayacakmış. Şu anda aktif olarak çeviri yapan yalnızca @melih ile ben kalmışız zaten.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular