Dosya güncellendi. Xampp ile yaptığım kurulumlar ile elde ettiğim dosyalar paylaşımlı hostinglerde, hatta Xampp kapatılıp açılınca bile çalışmıyordu. Bende kurulumu kendi sunucumda yaptım. Sorunsuz kurulum gerçekleşti. Sanırım sorun Xampp’ta.

En iyi cevap özelliğini rica etsem bu dosya üzerinden test edebilir misin? Sorunsuz çalışıyorsa kendi sistemimi güncelleyeceğim tekrardan da.

Teşekkürler.

mekici tamamdır kendi sistemimi beta9 çıktığında güncellemiştim. Çalışsaydı bu dosyayı kullanırdım.

Teşekkür ederim 🤟

Warning: Unsupported declare ‘strict_types’ in /home/u8582536/xtremegame.site/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 8

Parse error: syntax error, unexpected ‘:’, expecting ‘{’ in /home/u8582536/xtremegame.site/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 39

mekici

Öge Ayrıntı
      Barındırma Paketi PacketWebSiteYogun
      Sunucu Adı cpls18
      cPanel Sürümü 80.0 (build 20)
      Apache Sürümü 2.4.39
      PHP Sürümü 5.6.40
      MySQL Sürümü 10.0.38-MariaDB-cll-lve
      Mimari x86_64
      İşletim Sistemi linux
      Paylaşılan IP Adresi 94.73.147.165
      Sendmail’e giden yol /usr/sbin/sendmail
      Perl’e giden yol /usr/bin/perl
      Perl Sürümü 5.16.3
      Kernel Sürümü 3.10.0-962.3.2.lve1.5.24.10.el7.x86_64

sunucum zaten linüx 😃 ama olmadı

mekici
        http://xtremegame.site/ şuan düzeldi php sürümü yüksek görünmesine rağmen düşükmüş

fakat şuanki sorun siteye girip bakarsan bazı text alanlarında yazması gereken şeyler değilde kodlar görünüyor

mekici fof-share-social.forum.modal.title bu şekilde görünen çok yer var

OnurKtrc Onun için eklentileri TR dikine çevirmelidir. Admin panelse linguist adında birime eklenti var. O eklenti ile çevirebilirsin

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular