ender

Flarum’un Çalışması için;

• Apache için mod_rewrite aktif olmalıdır.
  • En az php 7.1 olmalıdır.
  • MySQL 5.6+ veya MariaDB 10.0.5+ ve üzeri bir sürüm olmalıdır.
  • Site dosyalarının bulunduğu klasörün izinleri 775 olmalıdır.

Bu maddelerin hepsini karşılıyor mu hostinginiz?

Mod rewrite aktif url ler çalışıyor.
Php 7.2 seçili
Sunucu sürümü: 10.2.24-MariaDB-log-cll-lve - MariaDB Server
izinlerim 775

ender Normalde çalışması lazım. Bu arada benzer sorun yaşayan varsa konunun altına yazsın! Dosyayı tekrar kontrol edeceğim.

Dosyada bir sıkıntı var. O yüzden düzeltilene kadar konu kilitlendi.

ender Hocam bir sorun var. Akşam dosyayı düzelteceğim. İlginiz için teşekkürler.

Dosya güncellendi. Xampp ile yaptığım kurulumlar ile elde ettiğim dosyalar paylaşımlı hostinglerde, hatta Xampp kapatılıp açılınca bile çalışmıyordu. Bende kurulumu kendi sunucumda yaptım. Sorunsuz kurulum gerçekleşti. Sanırım sorun Xampp’ta.

En iyi cevap özelliğini rica etsem bu dosya üzerinden test edebilir misin? Sorunsuz çalışıyorsa kendi sistemimi güncelleyeceğim tekrardan da.

Teşekkürler.

mekici tamamdır kendi sistemimi beta9 çıktığında güncellemiştim. Çalışsaydı bu dosyayı kullanırdım.

Teşekkür ederim 🤟

Warning: Unsupported declare ‘strict_types’ in /home/u8582536/xtremegame.site/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 8

Parse error: syntax error, unexpected ‘:’, expecting ‘{’ in /home/u8582536/xtremegame.site/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 39

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular