Reesa ender Resmi duyuru: 🏷️ Tags can now have an icon. ✉️ More mail drivers can now be configured in the admin interface. ☑️ Checking MariaDB version and MySQL version now works decently during installation. ⚠️ CSRF attacks allowed attackers to execute actions on behalf of other users. Thanks to @CuPcakeN1njA for reporting this. 💫 OAuth providers no longer worked. 📈 Event posts were included in user post statistics counts. ✏️ Admins could not reset user passwords. Kaynak
mekici ender Flarum’un Çalışması için; Apache için mod_rewrite aktif olmalıdır. En az php 7.1 olmalıdır. MySQL 5.6+ veya MariaDB 10.0.5+ ve üzeri bir sürüm olmalıdır. Site dosyalarının bulunduğu klasörün izinleri 775 olmalıdır. Bu maddelerin hepsini karşılıyor mu hostinginiz?
ender Mod rewrite aktif url ler çalışıyor. Php 7.2 seçili Sunucu sürümü: 10.2.24-MariaDB-log-cll-lve - MariaDB Server izinlerim 775
mekici ender Normalde çalışması lazım. Bu arada benzer sorun yaşayan varsa konunun altına yazsın! Dosyayı tekrar kontrol edeceğim.
mekici Dosya güncellendi. Xampp ile yaptığım kurulumlar ile elde ettiğim dosyalar paylaşımlı hostinglerde, hatta Xampp kapatılıp açılınca bile çalışmıyordu. Bende kurulumu kendi sunucumda yaptım. Sorunsuz kurulum gerçekleşti. Sanırım sorun Xampp’ta.
HalilHanBadem En iyi cevap özelliğini rica etsem bu dosya üzerinden test edebilir misin? Sorunsuz çalışıyorsa kendi sistemimi güncelleyeceğim tekrardan da. Teşekkürler.
mekici HalilHanBadem En iyi cevap eklentisi o pakette yok hocam. Çünkü eklenti sorunlu. O yüzden kurulu değil maalesef.
HalilHanBadem mekici tamamdır kendi sistemimi beta9 çıktığında güncellemiştim. Çalışsaydı bu dosyayı kullanırdım. Teşekkür ederim 🤟