mekici tamamdır kendi sistemimi beta9 çıktığında güncellemiştim. Çalışsaydı bu dosyayı kullanırdım.

Teşekkür ederim 🤟

Warning: Unsupported declare ‘strict_types’ in /home/u8582536/xtremegame.site/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 8

Parse error: syntax error, unexpected ‘:’, expecting ‘{’ in /home/u8582536/xtremegame.site/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 39

mekici

Öge Ayrıntı
    Barındırma Paketi PacketWebSiteYogun
    Sunucu Adı cpls18
    cPanel Sürümü 80.0 (build 20)
    Apache Sürümü 2.4.39
    PHP Sürümü 5.6.40
    MySQL Sürümü 10.0.38-MariaDB-cll-lve
    Mimari x86_64
    İşletim Sistemi linux
    Paylaşılan IP Adresi 94.73.147.165
    Sendmail’e giden yol /usr/sbin/sendmail
    Perl’e giden yol /usr/bin/perl
    Perl Sürümü 5.16.3
    Kernel Sürümü 3.10.0-962.3.2.lve1.5.24.10.el7.x86_64

sunucum zaten linüx 😃 ama olmadı

mekici
      http://xtremegame.site/ şuan düzeldi php sürümü yüksek görünmesine rağmen düşükmüş

fakat şuanki sorun siteye girip bakarsan bazı text alanlarında yazması gereken şeyler değilde kodlar görünüyor

mekici fof-share-social.forum.modal.title bu şekilde görünen çok yer var

OnurKtrc Onun için eklentileri TR dikine çevirmelidir. Admin panelse linguist adında birime eklenti var. O eklenti ile çevirebilirsin

@mekici
          Eklentiği aktif ettim
          An error occurred while trying to load this page. yazısı geliyor sürekli bu şekilde kalıyor

eklentide sorun olabilirmi mekici
          Düzeltemiyorumda bu şekilde kaldı nasıl düzeltrim ?

• [silindi]

• Düzenlendi

OnurKtrc Ön belleği temizle deki değişiklikler aktif olsun

[silindi] mekici Tarayıcı önbelleğindenmi bahsediyorsun eğer o ise temizledim sonuç aynı

Farklı sitelerden analiz yaptırdım onlarda aynı sonuç alıyor

Bu sayfayı yüklemeye çalışırken bir hata oluştu.

xtremegame.site buyrun bakın isterseniz

OnurKtrc admin panelde araçlar sekmesinin altında ön belleği temizle seçeneği var onu kullan. Ayrıca sitene sadece config.php belirttiğin adresle girebilirsin.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular