Anladım hocam teşekkür ederim beta10 da çok büyük bir değişiklik yoksa 9 da kalmayı düşünüyorum

CanTRK Kayda değer bir şey yok. Yükseltme yapmasanız bir şey kaybetmezsiniz.

mekici bu tartışmayı sabitledi.

Heyecanla final sürümünü beklemekteyim

şu editörü az daha düzgün yapsalar ne olur sanki 🙂 heyecan verici çok gelişme olmamış gibi ama seviyoruz 💓

Direk kurulumlu bir dosya olduğu için turhost gibi vb diğer hostlarda çalışıyor mu ? yoksa budamı aynı sorunla karşılaşır ?

benefo Muhtemelen turhost’ta aynı sorun yaşanır. Büyük farklılık yok hocam. O yüzden yine çalışacağını sanmıyorum.

mekici Anladım Hocam o zaman sunucu yapılandırılmaları ile ilgili bir sıkıntı var demektir. Güncellemeyi bu gece yapacağım. Hocam birde güncelleme sonrası sitede bir yavaşlama yada hızlanma söz konusumudur ? siz ne gibi izlenimler yakaldınız ?

mekici Hocam bu arada anasayfa postların box-shadow efektleri gitmiş dün gölgeliydi şuan mobilde gölgeli ama pcde da yokolmuş bilginize ..

benefo Background değiştirdiğim için gölgeyi kaldırdım hocam.

mekici Anladım hocam verdiğiniz bilgiler ve destek için çok teşekkür ederim bu arada herkesin adına …

beta 9 dan beta 10 nasıl geçiş yaparız

mekici hocam baska siteye kurdum ama şifre yanlış diyor

Exit

Kullanıcı adı: flarumtr
                  şifre: flarumtrcom

olması lazım şimdi denedim sorun yok.

deneyelim inş ön izlenim 🙂

sql dosyasını içe aktarmaya çalışınca CREATE TABLE hatası alıyorum ve içeriye sadece 4 tablo aktarıyor

Aktarılan tablolar :
                  access_tokens
                  api_keys
                  discussion_tag
                  discussion_user

Gerisini maalesef aktarmıyor ve normal olarak siteye giriş yapmaya çalışınca tablo hatası alıyorum.

@mekici

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular