Merhaba arkadaşlar daha önce Bu linkten beta 9 dosyalarını indirip hosting kurulumu yapmış olan arkadaşların sistemlerini beta 10 sürümüne nasıl güncelleyeceğini anlatmaya çalışacağım.

GÜNCELLEME

Bu işlemiş yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Her ihtimale karşı MUTLAKA sitenizin yedeğini alın.
  1. İlk olarak bu linkten beta10 dosyalarını indirin.
  2. Sitenizin yedeğini alın. Sorumluluk kabul etmiyorum. Yanlış giden bir şey olursa geri dönüş için bunu mutlaka yapın.
  3. Şimdi hostingde sitenizin kurulu olduğu dizinde htaccess, assets ve config.php dışındaki tüm dosya ve klasörleri silin.
  4. Yukarıdaki linkten indirdiğiniz beta10 dosyaları içinden assets, config.php ve htaccess dosyalarını silin ve geri kalan dosyaları hostingde sitenin ana dizinine yükleyin.
  5. Şimdi tarayıcıdan sitenize gidin, karşınızda veri tabanı şifresini isteyen bir ekran gelmeli. Veri tabanı şifresini girip, update deyin. Bir kaç saniye sonra işlem tamamdır.

Bir sorum olacak bu güncelleme mevcutta kullandığımız 9 ile yüklenen tüm eklentileri içinde barındırıyor mu?
Ayrıca eksik türkçe sorunu vs mevcut mu?

pesimist57 Eklenti olarak sanırım sadece mailing eklentisi yok. Mevcut eklentiler aşağıda.

Not Güncelleme sonrası konular görünmüyorsa Panelden ön belleği temizleyin.

Ek olarak Online Üyeleri Gösteren Eklentide yok.
    Draft Taslak alma eklentisi yok.
    Toplu E-Posta gönderim eklentisi yok.
    Tespit ettiklerim bunlar

@mekici Hocam manuel olarak 9 için olan eklentiyi yüklemeyi denesek problem olur mu?

pesimist57

pesimist57 Hocam manuel olarak 9 için olan eklentiyi yüklemeyi denesek problem olur mu?

Bir sorunra ki BETA 10 dosyalarını güncellediğimde bu eklentileri eklerim hocam.

Konuları kaç kişinin gördüğünü gösteren eklenti de yok sanırım. Güncellemeden sonra kayboldu.

BEYBABA Ekleyeceğim hocam o eklentiyi de. Unutmuşum bazı eklentileri 😀

BEYBABA pesimist57 Dosyayı bugün güncelleyeceğim. Yukarıdaki talimatların aynısını uygulayarak güncelleyebilirsiniz.

mekici Hocam bir sorun yaşıyorum güncelleme sonrası bildirim alanında yeni üye olan kullanıcıların bildirimi gelmiyor. Sizde böyle bir problem dikkatinizi çekti mi?

pesimist57 hmm dikkat etmedim ama o eklentiyi kurulum dosyasına ekledim mi onu da hatırlamıyorum 😄 PC geçince bakayım

mekici Ya onunda mı eklentisi var :d bu flarum çekirdeği ne halta yarıyor o zaman 😃 demek ki o da yok 🙂 tmm bekliyoruz.

mekici aynen işin esprisindeyim bu sistemin paket sürüme muhakkak ihtiyacı var. Seç beğen al. bu sayede sitem hızlı işliyor gibi.

pesimist57 Evet hocam baktımda Yeni bir kayıt olduğunda, yeni başlık açıldığında falan bildirim gönderen eklentiyi kurmayı unutmuşum. Ekleyeceğim birazdan o eklentiyi de.

@pesimist57 Dosya güncellendi. Eksik eklentiler eklendi.

Güncelleme Notları
                19.09.2019

discussion views (Konuların okunma sayısını gösterir)
                Online Users (Sidebarda çevrimiçi kişileri gösterir)
                Night Mode (Gece modu eklentisi)
                Back To Website (Subdomain veya alt klasörde kuranlar için headerde ana siteye geri dön butonu ekler)
                FOF Drafts (Konuları taslak olarak eklemeye yarar)
                FoF Subscribed (Bazı eylemler için Bildirim gönderir)

mekici Bu aşamada kurulumu nasıl yapmamız gerekli. Direk dosyaları atıp üzerine yazmamız yeterli mi? Yoksa asset, htaccess ve config.php dosyasını tutarak güncelleme gibi gerisini silip tekrar mı yükleyelim?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular