JosAngelMartnez İspanya’ya selamlar! Elbette mümkün olduğunca fazla yapay zeka API’na destek vermek istiyorum. Fakat laravel vb. destekleyen bir github projesi bulamadım. Ayrıca Groq ülkemde pahalı olduğu için eklentiyi geliştirme sırasında yapacağım testlerin maliyeti olacak.
Benzer bir durum OpenAI (ChatGPT) içinde geçerli. Şu an her ne kadar teoride çalıştığını düşünüyor olsamda (flarum-chatgpt eklentisini inceleyerek teorik olarak çalışıyor olmalı) test etme şansım olmadı.
Şu an google gemini API’si ile 2000′den fazla konu açıldı ve yorum yazıldı. Üstelik bunu ücretsiz bir şekilde yapabiliyorum.
Eklentinin demosunu hazırladıktan ve çalışır bir hale getirdikten sonra diğer geliştirmeler için sponsor arayışına çıkacağım.
En başından beri söylediğim gibi bu eklentinin geliştirme sürecinde kullanılan API istekleri bir aylık kazancım kadar olacağını tahmin ediyorum. Bu da geliştirme süreci için sürdürülebilir bir durum olmayacaktır.
Bu konuda konuşmak için erken fakat aklımdaki tüm şeyleri yapabilmek için sponsora veya eklentinin ücretli olmasına ihtiyacım olabilir.
Tekrar ediyorum, şu an bunları konuşmak için çok erken öncelikli hedefim çalışır bir demo yayınlamak.
Önerileriniz ve desteğiniz benim için çok kıymetli. Teşekkür ederim, daha fazlası için lütfen yorum yazmaktan çekinmeyin.