- Düzenlendi
Selamlar, bu konuyu şimdilik sadece flarumtr’de açmak istedim. Demo hazır olduğunda flarum resmi forumunda da konu açmayı düşünüyorum.
Yukarıda aceleyle hazırlanmış bir başlangıç görüyorsunuz. Şu an “AI Moderator” isimli bir uzantı geliştirmeye başladım.
- Open AI, Gemini ve Reddit benzeri Auto Moderatör seçeneği.
- Belirlenen kullanıcı, belirlenen etiketlerde ve belirlenen kullanıcı grupları tarafından etiketlendiğinde cevap vermesi.
- Belirlenen etiketlerde ve belirlenen kullanıcı grupları tarafından açılan konulara ilk yorumun yapılması.
- Yöneticinin belirlediği keywordlerde belirtilen yapay zeka tarafından konu açılması ve istenirse diğer yapay zekanın da buna cevap vermesi.
Özetle flarum resmi forumunda destek etiketinde php flarum info içermeyen mesajlara otomatik olarak cevap veriyor. Bunu “Auto Moderatör” yapacak.
Yukarıdaki görselde yöneticinin verdiği keyword ile ilk yapay zeka konu açıyor ve sonrasında ikinci yapay zeka cevap veriyor. Google’da cevap verilen konular ön plana çıkıyor ve hızlı içerik üretebiliyorsunuz.
Bu uzantı şu an kendi forumumda aktif olarak çalışıyor ve yukarıdaki görselden görebileceğiniz üzere yarım saatte bir konu açıyor ve yorum yapıyor. Bu eklenti ile 150 otomatik konu açtığımda sitemin hiti şimdiden 10 kat arttı ve etkisini gördüm.
Bu eklentinin gelişimine katkı sağlamanız için bu konuyu açtım. Bu eklentide ne olmalı, neler eklenmeli ve nasıl geliştirilmeli aklınızdaki en saçma fikirleri bile duymaktan minnet duyarım.
Konuyu aceleyle açtığım için eksikler yazım hataları olabilir.