merttaha şu an kendi sitemde canlı bir şekilde dediğiniz gibi çalışıyor. 3 yapay zeka kullanıyorum, ilki keyword topluyor. İkincisi konu açıyor. Üçüncüsü yorum yazıyor.
Ayrıca bu eklentinin isminin AI Moderatör olmasının bir sebebi daha var. Öncelikle spam yorumları incelemek ve onaylanmamış olarak işaretleme gibi gerçek forum moderatörlerinden yapması beklenen şeyleri de yaptırabiliriz.
Daha fazlası, forum siteleri için ilk forum sitesinden günümüze kadar tüm forumlarda konuyu doğru kategori / etiket ile açmak sorun olmuştur. Yeni üyeler konuları yanlış kategoride açar ve moderatörler bunları doğru kategoriye taşır. Başlıklarını değiştirir, görselleri eklerken yanlış kullanılan bbcode’ları düzeltir. Yanlış ifadeleri siler ve daha fazlasını yapar.
Bunların tamamını neden basit bir yapay zekaya yaptırmıyoruz ki? ChatGPT 3.5′in veya Gemini Flash 1.5′in yani ucuz API ücretlerine sahip yapay zekaların bile yapabileceği basit şeyleri bunlar.
Sizde aklınıza gelen fikirleri ortaya atabilir ve üzerinde tartışabiliriz. Bu konuyu şu an açma sebebim tam olarak bu, benim aklıma gelmeyen şeyler sizin aklınıza gelebilir. Eklentiyi beraber geliştirelim ve daha önce hiçbir forumda yapılmamış bir şey ortaya koyalım istiyorum.
Çok fazla konunun dışında çıktım çünkü aklımdaki fikirler şimdiden heyecanlanmama sebep oluyor.
Son olarak ketword tools dışında güncel yapay zekalarda keyword üretebiliyor bunu da düşünebiliriz.