mekici Evet mesajlaşma için bir api mevcut değil fakat sorun yok. Geri kalan her şeyi burdaki apiler ile kotline yani mobil uygulamaya entegreli bir biçimde veri akışı sağlayabilirim 🙂 Mesajlaşma için kotlinden laravel'e akış yollayacağım tıpkı whatsapp webde olduğu gibi 🙂 Bu bayağı hoş oldu.

9 gün sonra

merhaba çok güzel görünüyor 🙂 ne zaman tamamlanır

2 ay sonra
    4 gün sonra

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🙂 %75 🙂
    Not : Şu anda tatilde olduğum için pek pc erişimim olmuyor. Mobil şebeke doğru düzgün çekmiyor. Bilgisayar da da bir sorun var açıkcası. Anlamadığım bir şekilde ekran sanki renkli RGB led ayarlamışım gibi renkten renge giriyor.
    Bu hatayı çözdükten ve tatilden döndükten sonra yayınlanacak mobil yeni sürüm. Birde Beta 9 çıkmış yazdığım sürüm beta 8 ile eşdeğer olduğu için birazcık da o geriye attı. %85 civarındaydı yoksa. Apilerin tamamı değiştiği için yeniden sıfırdan api sistemi yazıcam.

2 ay sonra

muhammedinan @NightKing hocam uzun süredir foruma uğramıyor. Buna benzer bir görünüm css özelleştirmesi ile yapılabilir

bir ay sonra

ANDRODC1Y1Z Hocam şu sıralar çok yoğunum pek ilgilenemiyorum. Fakat boş zamanlarımda yazılımı ile ilgili geliştirmelere devam ediyorum.

2 ay sonra
      15 gün sonra

Uzun süredir gelişme kaydedilmediği için tartışmayı kilitliyorum. @mekici

mekici, tartışmayı kilitledi.
        Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular