• [silindi]

@NightKing Çok şık görünüyor hocam. Elinize sağlık

Mobil için uygulama geliştirildi. Mesajlaşma uygulaması da sorunsuz bir biçimde çalışıyor fakat web sürümü için mobilden ile webe veri çekmem gerekiyor. Flarum'un hazır olan bir api kütüphanesi var mı acaba hiç araştırmadım. Eğer ki bir api kütüphanesi mevcut ise çok daha hızlı web sürüm için entegre ederim ve çok daha kısa bir sürede kullanıma sunabilirim. @mekici [silindi]

Not : Yeni mobil görünüm ve mesajlaşma uygulaması android apk'da sorunsuz bir biçimde çalışıyor. Fakat web sürümü için veri paylaşımı yani her iki ekranda da mobil veyahut web uygulama üzerinden api ile çekme işlemi yapmam gerekiyor. Eğer ki var ise hazır flarumun kullandığı apiler yardımcı olursanız sevinirim.

mekici İşte bu çok teşekkür ederim 🙂 Mesajlaşma için bir api yok burada fakat geri kalan tüm özellikleri birbirlerine entegre edebilirim kotlin ve laraveli 🙂 bayağı işime yarar bu 🙂 Artık mesajlaşma entegrasyonunu da kendimiz oluşturucaz yapacak bir şey yok. En azından gerisi için tek tek api yazmak ile uğraşmayacağım 🙂

NightKing Mesajlaşma flarum çekirdeğinde olmadığı için yok sanırım. Sonraki güncellemelerde eklerler diye düşünüyorum.

mekici Evet mesajlaşma için bir api mevcut değil fakat sorun yok. Geri kalan her şeyi burdaki apiler ile kotline yani mobil uygulamaya entegreli bir biçimde veri akışı sağlayabilirim 🙂 Mesajlaşma için kotlinden laravel'e akış yollayacağım tıpkı whatsapp webde olduğu gibi 🙂 Bu bayağı hoş oldu.

9 gün sonra

merhaba çok güzel görünüyor 🙂 ne zaman tamamlanır

2 ay sonra
            4 gün sonra

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🙂 %75 🙂
            Not : Şu anda tatilde olduğum için pek pc erişimim olmuyor. Mobil şebeke doğru düzgün çekmiyor. Bilgisayar da da bir sorun var açıkcası. Anlamadığım bir şekilde ekran sanki renkli RGB led ayarlamışım gibi renkten renge giriyor.
            Bu hatayı çözdükten ve tatilden döndükten sonra yayınlanacak mobil yeni sürüm. Birde Beta 9 çıkmış yazdığım sürüm beta 8 ile eşdeğer olduğu için birazcık da o geriye attı. %85 civarındaydı yoksa. Apilerin tamamı değiştiği için yeniden sıfırdan api sistemi yazıcam.

2 ay sonra

muhammedinan @NightKing hocam uzun süredir foruma uğramıyor. Buna benzer bir görünüm css özelleştirmesi ile yapılabilir

bir ay sonra

ANDRODC1Y1Z Hocam şu sıralar çok yoğunum pek ilgilenemiyorum. Fakat boş zamanlarımda yazılımı ile ilgili geliştirmelere devam ediyorum.

2 ay sonra
              15 gün sonra
              Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular