[silindi]
Çok hoş görünüyor gerçekten. Native App gibi.
Çok hoş görünüyor gerçekten. Native App gibi.
@NightKing Çok şık görünüyor hocam. Elinize sağlık
Mobil için uygulama geliştirildi. Mesajlaşma uygulaması da sorunsuz bir biçimde çalışıyor fakat web sürümü için mobilden ile webe veri çekmem gerekiyor. Flarum'un hazır olan bir api kütüphanesi var mı acaba hiç araştırmadım. Eğer ki bir api kütüphanesi mevcut ise çok daha hızlı web sürüm için entegre ederim ve çok daha kısa bir sürede kullanıma sunabilirim. @mekici [silindi]
Not : Yeni mobil görünüm ve mesajlaşma uygulaması android apk'da sorunsuz bir biçimde çalışıyor. Fakat web sürümü için veri paylaşımı yani her iki ekranda da mobil veyahut web uygulama üzerinden api ile çekme işlemi yapmam gerekiyor. Eğer ki var ise hazır flarumun kullandığı apiler yardımcı olursanız sevinirim.
NightKing Hocam burada bir doküman var.
mekici İşte bu çok teşekkür ederim Mesajlaşma için bir api yok burada fakat geri kalan tüm özellikleri birbirlerine entegre edebilirim kotlin ve laraveli
bayağı işime yarar bu
Artık mesajlaşma entegrasyonunu da kendimiz oluşturucaz yapacak bir şey yok. En azından gerisi için tek tek api yazmak ile uğraşmayacağım
merhaba çok güzel görünüyor ne zaman tamamlanır
Sabırsızlıkla bekliyoruz
NightKing Pusuda bekliyoruz
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan %75
Not : Şu anda tatilde olduğum için pek pc erişimim olmuyor. Mobil şebeke doğru düzgün çekmiyor. Bilgisayar da da bir sorun var açıkcası. Anlamadığım bir şekilde ekran sanki renkli RGB led ayarlamışım gibi renkten renge giriyor.
Bu hatayı çözdükten ve tatilden döndükten sonra yayınlanacak mobil yeni sürüm. Birde Beta 9 çıkmış yazdığım sürüm beta 8 ile eşdeğer olduğu için birazcık da o geriye attı. %85 civarındaydı yoksa. Apilerin tamamı değiştiği için yeniden sıfırdan api sistemi yazıcam.
NightKing yapılıyor mu hocam hala?
muhammedinan @NightKing hocam uzun süredir foruma uğramıyor. Buna benzer bir görünüm css özelleştirmesi ile yapılabilir
NightKing Hocam mobil tema için son durum nedir ?
ANDRODC1Y1Z Hocam şu sıralar çok yoğunum pek ilgilenemiyorum. Fakat boş zamanlarımda yazılımı ile ilgili geliştirmelere devam ediyorum.
Hocam son durum nedir