Belli bir karakterden fazla entry girildiğinde bunun görüntülenme sınırını nasıl ayarlayabiliriz? 100 satırlık bir metnin en fazla 10 satırının görünmesini gerisinin de gizlenmesini istiyorum okumak isteyen de daha fazla, devamını oku, read more gibi seçeneklerle okuyabilsin ekşisözlükte olan şey gibi. ayrıca spoiler özelliği de yok gibi gördüm bir eklenti vs de var mı bunun için?
Daha fazla / Devamını oku / Read More... Özelliği
taklamakan Her ikisi içinde eklenti yok hocam.
mekici Teşekkürler. Bunca zaman kimsenin çıkarmaması çok ilginç. Basit birkaç satır strlen($string) ile bir iki uğraşılsa işe yarar bir şey çıkardı. Eklenti yazma mevzusuna bakacağım bu haftadan sonra. Becerebilirsem bu read more eklentisini yapmaya çalışacağım.
taklamakan Tatkaçıran (spoiler) için Big Beautiful BBcode uzantısını kullanabilirsiniz.
- Düzenlendi
tolgaaaltas
alttaki hatayı alıyorum hatta son denediğim tüm eklentilerde bu hata geliyor yükleyemiyorum halbuki beta 10 kullanıyorum.
Problem 1
- Installation request for zerosonesfun/bbbbcode 2.4 -> satisfiable by zerosonesfun/bbbbcode[2.4].
- zerosonesfun/bbbbcode 2.4 requires flarum/core 0.1.0-beta.8 -> satisfiable by flarum/core[0.1.x-dev, v0.1.0-beta.10, v0.1.0-beta.8, v0.1.0-beta.8.1, v0.1.0-beta.8.2, v0.1.0-beta.9] but these conflict with your requirements or minimum-stability.
tolgaaaltas https://extiverse.com/extension/askvortsov/flarum-rich-text bu eklenti de kullanılabilir gibi hocam.
BayCoder Tatkaçıran özelliği bir süredir çekirdeğin kullandığı markdown özellikleri arasına eklendi, zengin metin editörü temelde editörde değişikliklerin anlık olarak kullanıcılara gösterilmesi için kullanılabilir.
tolgaaaltas Tatkaçıran özelliği bir süredir çekirdeğin kullandığı markdown özellikleri arasına eklendi,
Nasıl yani hocam?
tolgaaaltas Hocam o spoiler kullanımlarını mesaj yazarken kullandığımız panele ekleme şansımız var mı ?
Buradan bahsediyorum;
BayCoder Bildiğim kadarıyla hayır.
tolgaaaltas Olsun hocam.