taklamakan mekici Teşekkürler. Bunca zaman kimsenin çıkarmaması çok ilginç. Basit birkaç satır strlen($string) ile bir iki uğraşılsa işe yarar bir şey çıkardı. Eklenti yazma mevzusuna bakacağım bu haftadan sonra. Becerebilirsem bu read more eklentisini yapmaya çalışacağım.
taklamakan tolgaaaltas alttaki hatayı alıyorum hatta son denediğim tüm eklentilerde bu hata geliyor yükleyemiyorum halbuki beta 10 kullanıyorum. Problem 1 - Installation request for zerosonesfun/bbbbcode 2.4 -> satisfiable by zerosonesfun/bbbbcode[2.4]. - zerosonesfun/bbbbcode 2.4 requires flarum/core 0.1.0-beta.8 -> satisfiable by flarum/core[0.1.x-dev, v0.1.0-beta.10, v0.1.0-beta.8, v0.1.0-beta.8.1, v0.1.0-beta.8.2, v0.1.0-beta.9] but these conflict with your requirements or minimum-stability.
BayCoder tolgaaaltas https://extiverse.com/extension/askvortsov/flarum-rich-text bu eklenti de kullanılabilir gibi hocam.
tolgaaaltas BayCoder Tatkaçıran özelliği bir süredir çekirdeğin kullandığı markdown özellikleri arasına eklendi, zengin metin editörü temelde editörde değişikliklerin anlık olarak kullanıcılara gösterilmesi için kullanılabilir.
BayCoder tolgaaaltas Tatkaçıran özelliği bir süredir çekirdeğin kullandığı markdown özellikleri arasına eklendi, Nasıl yani hocam?
BayCoder tolgaaaltas Hocam o spoiler kullanımlarını mesaj yazarken kullandığımız panele ekleme şansımız var mı ? Buradan bahsediyorum;