tolgaaaltas EminGlveren dev: developer (tolgaaaltas) ext: uzantı (flarum-lang-turkish) composer require tolgaaaltas/flarum-lang-turkish çalıştırmanız gereken komut.
tolgaaaltas Beta 13′ün çekirdeğine eklenmiş olan yeni satırların tümünü çevirip pakete ekledim. Beta 13 yayınlandığı anda muhtemelen paket de güncellemeyi almış olacaktır. Süreci kısaltmak adına haftada bir defa resmi pakete göz atıyorum.
enes tolgaaaltas teşekkür ederim hocam çözdüm ama beta 12 ye güncelleyemedim. onu da kendi konusuna yazayım
TuncerDemir Eklentiyi yükledim fakat Türkçe dile dönmedi, seçeneklerde Türkçe görünüyor ama Türkçe olmuyor neden?
TuncerDemir tolgaaaltas Önbelleği de temizledim Türkçe olmuyor 🙂 Yaptığım işlemler sırası ile şöyle; 1)Klasörde CMD ile verdiğiniz kodu çalıştırdığım ve sonrasında update ile güncellemesi de yaptım. 2)Panelden Basics’den dili Türkçe seçtim varsayılan dil oldu fakat değişen hiçbir şey olmadı arayüz yine de ingilizce. 3)Cache de temizledim olmuyor. Acaba bir yerde bir ayar mı kapadı kurarken genel olarak her şeyi açtım girişlerde çıkışlarda sorun yok. Bütün işlevler çalışıyor.
tolgaaaltas Bilgilendirme: Yerelde testleri gerçekleştirdiği için inceleme fırsatı bulamadım. Kullanıcı farklı bir Türkçe paketi ile sorunu çözdüğünü belirtti.
TuncerDemir tolgaaaltas Hocam kusura bakma sorun yokmuş pakette 🙂 ben hem Çekirdek hemde Eklentiler için ayrı ayrı paket yayınladığınızı bilmiyordum. Şimdi hem core kurdum hem de eklentiler için olan dil dosyanızı kurdum. Sorunum yok 🙂 teşekkürler destek için.
taklamakan @tolgaaaltas Az önce yeni bir kurulum yaptım ve bu eklentiyi kurdum ilk olarak ama dashboard Türkçe olmadı ne yazık ki. Bir eksiklik var zannedersem.
tolgaaaltas taklamakan composer.json'da bir değişiklik yapmadım. Bir sorun olması gereçkten tuhaf. Debug modu aktif edip hata mesajı varsa iletir misiniz?
taklamakan tolgaaaltas hata mesajı yok şu anda. İstersen dashboarda gir https://istihbarat.club . Ayrıca extension için olanı kurarken cannot allocate memory hatası aldım neden alıyorum bu hatayı anlamadım. Serverı 10 gün önce baştan kurdum zaten. Server: -Centos7 -Php 7.4.5 -MariaDB 10.x -Nginx - PHP-fpm -1vCPU -2GB Ram -20GB Disk
tolgaaaltas taklamakan Bellekle ilgili sorun vardır, Extensions Experience Pack için composer require tolgaaaltas/flarum-ext-turkish komutundan sonra composer update komutunu çalıştırırsanız kurulumu tamamlar.