Merhaba arkadaşlar,
Flarum alt yapılı siteleriniz için size özel eklenti yapıyorum.

Kendi sitemde kullandığım eklentiler;

Referans eklentisi

https://flarumtr.com/ref/kullaniciadi - şeklinde uzantı eklenir ve yeni kullanıcılar o sayfadan kayıt olurlar.
Test için - https://sorhadi.net/ref/alshain

Reklam Yerleşimi

Ana sayfadaki konular arasına reklam gösterimi yapılır.

Konuların içinde reklam yerleşimi yapılır.

İstediğiniz yere reklam eklemesi yapılır.

Kullanıcı sayfası düzenlemesi

Toplu duyuru gönderme

İstediğiniz düzenleme yapılır 🙂

Düzenleme fikirleriniz ile ilgili bilgi almak için konu altına yazmanız yeterli.
Dosyalar sadece SSH sunucuya yüklenir, eklenti dosyaları tamamen size ait olacaktır. Başka yerde paylaşılmaz.

Alshain, başlığı Ücretli Eklenti Hizmeti olarak değiştirdi.

Bir projem için özel eklenti isteyebilirim hocam

2 ay sonra

Alshain Hocam merak ettiğim bişey var bu eklentiyi almak istiyorum fakat sizin siteniz baya aktif gibi bu para kazanma olayında gideriniz çok oluyor mu? Adsense ne kazandırıyor ki üyelere ne veriyorsunuz 😀

SezerKurt Hocam ücret konusunda sıkıntı yaşıyoruz evet 🙂
      Hangi eklentileri kurmak istiyorsunuz?

hocam referans para kazanma reklam yerlesimi yani hepsini istiyorum fakat ben siteyi hostinge kurdum ssh sart demissiniz galiba 🙁

22 gün sonra

Para kazanma eklentisi ve referans eklentisi hakkında bilgi almak isterim ücret olarak vs. ulaşabileceğim bir birim varsa güzel de olur.

4 ay sonra

Alshain Sitenizde “Puanlar / para” değerlendirme sistemi var, nasıl elde edilebilir?

11 gün sonra

Alshain Toplu duyuru gönderme

Merhaba, toplu duyuru gönderme nasıl olur? Bildirim kısmına mı düşüyor?

alperen Hocam şuan başka projelerim var, flarum ile çok fazla ilgilenemiyorum.
        Fırsat bulursam yardımcı olmak isterim, ücret konusunu özelden konuşsak daha iyi olur. Sitenizdeki mail adresine yazacağım hocam.

Alshain anasayfada bir kaç düzeltme ve eklenti düzeltmesi yaptıracağım, dönüş yaparsanız sevinirim.

8 gün sonra
          12 gün sonra
          18 gün sonra

hocam tüm eklentilerle alakalı fiyat dönüşü yaparmısınız ?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular