SezerKurt Alshain Hocam merak ettiğim bişey var bu eklentiyi almak istiyorum fakat sizin siteniz baya aktif gibi bu para kazanma olayında gideriniz çok oluyor mu? Adsense ne kazandırıyor ki üyelere ne veriyorsunuz 😀
Alshain SezerKurt Hocam ücret konusunda sıkıntı yaşıyoruz evet 🙂 Hangi eklentileri kurmak istiyorsunuz?
SezerKurt hocam referans para kazanma reklam yerlesimi yani hepsini istiyorum fakat ben siteyi hostinge kurdum ssh sart demissiniz galiba 🙁
Berketunkal Para kazanma eklentisi ve referans eklentisi hakkında bilgi almak isterim ücret olarak vs. ulaşabileceğim bir birim varsa güzel de olur.
alperen Alshain Toplu duyuru gönderme Merhaba, toplu duyuru gönderme nasıl olur? Bildirim kısmına mı düşüyor?
Alshain alperen Hocam şuan başka projelerim var, flarum ile çok fazla ilgilenemiyorum. Fırsat bulursam yardımcı olmak isterim, ücret konusunu özelden konuşsak daha iyi olur. Sitenizdeki mail adresine yazacağım hocam.
BEYBABA Alshain anasayfada bir kaç düzeltme ve eklenti düzeltmesi yaptıracağım, dönüş yaparsanız sevinirim.
durpoy Alshain eklenti değil ama yaptırmak istediğim bir iş var. İlginizi çeker ise ulaşabilirsiniz. https://flarumtr.com/d/1665-flarum-litespeed-webserver-kurulum-yaptirilacaktir
Bikerboys Hocam size ulaşamıyoruz. Buradan da iletişime geçemiyoruz. Lütfen bir iletişim bilgisi verin