• Eklentiler
  • Flarum Konu Başlıkları Arasına Reklam Ekleme

mekici hocam ben beta 9 kurmuştum panelde direkt olarak ### Gönderiler arasındaki reklamın konumu diye bölüm geliyor fakat oralarda reklam çıkmıyor. Bu işlemleri yapmam gerekli mi yoksa bekleyeyim mi biraz

psdlider Bir işlem yapmanıza gerek yok. Yeni reklam kodlarının aktif olması biraz zaman alabiliyor.

11 gün sonra

sezginyildirim Hocam dediklerinizi uyguladım ama yine yorum olunca yorumdan önce gözüküyor. Benlik mi bir sıkıntı var çözemedim. Reklam yeri düzeldi ama yorum olmayınca gözükmüyor 😀

teşekkürler

6 gün sonra
      4 gün sonra
      17 gün sonra

Hocam tam olarak yolu nedir yazı içi reklam kodunu gerekli yerlere ekledim fakat çıkmıyor flarum 9 kullanıyorum

benefo Bu eklenti yazı içine reklam eklemiyor hocam. Anasayfada konular arasına reklam ekliyor. FlarumTR’deki reklam alanlarının aynısı var yani.

mekici Anladım hocam o şekilde de olur 2 tane zipli dosya var hangisini tercih etmeliyim ?

benefo İlk mesajda bemim paylaştığım dosyaları kullanırsan reklam yerleşimi FlarumTR ile aynı olur. @sezginyildirim paylaştığı dosyayı kullanırsan konu sayfalarında ilk mesajın altında reklam görünmesi için başka birinin mesaj göndermesine gerek kalmıyor.

6 gün sonra
            12 gün sonra
            8 gün sonra
            bir ay sonra
            Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular