psdlider mekici hocam ben beta 9 kurmuştum panelde direkt olarak ### Gönderiler arasındaki reklamın konumu diye bölüm geliyor fakat oralarda reklam çıkmıyor. Bu işlemleri yapmam gerekli mi yoksa bekleyeyim mi biraz
mekici psdlider Bir işlem yapmanıza gerek yok. Yeni reklam kodlarının aktif olması biraz zaman alabiliyor.
VarolNMustafa sezginyildirim Hocam dediklerinizi uyguladım ama yine yorum olunca yorumdan önce gözüküyor. Benlik mi bir sıkıntı var çözemedim. Reklam yeri düzeldi ama yorum olmayınca gözükmüyor 😀
sezginyildirim VarolNMustafa Dosya haline getirdim, rar içinden çıkan dosyaların yolunu izleyip ftp aracılığı ile yükleyiniz veya kod yapısına bakarak değişiklikler yapabilirsiniz. İşlemleri denemeden önce mutlaka yedeği alın, işlem sonrası önbelleği temizleyniz. https://s2.dosya.tc/server10/2f70ju/ads.rar.html
benefo Hocam tam olarak yolu nedir yazı içi reklam kodunu gerekli yerlere ekledim fakat çıkmıyor flarum 9 kullanıyorum
mekici benefo Bu eklenti yazı içine reklam eklemiyor hocam. Anasayfada konular arasına reklam ekliyor. FlarumTR’deki reklam alanlarının aynısı var yani.
mekici benefo İlk mesajda bemim paylaştığım dosyaları kullanırsan reklam yerleşimi FlarumTR ile aynı olur. @sezginyildirim paylaştığı dosyayı kullanırsan konu sayfalarında ilk mesajın altında reklam görünmesi için başka birinin mesaj göndermesine gerek kalmıyor.