• Eklentiler
  • Flarum Konu Başlıkları Arasına Reklam Ekleme

Bilindiği üzere konu altında mesaj gönderilmeden reklam yayınlanmıyor. Onu şu şekilde çözebilirsiniz ;

/vendor/flagrow/ads/js/dist/forum.js dosyasını açın ve şu kodların olduğu satıra gelin :

var start = parseInt(flarum_app__WEBPACK_IMPORTED_MODULE_1___default.a.forum.attribute('flagrow.ads.start-from-post') || 1);

bu satırdaki kodların yerine aşağıdaki kodu ekleyin :

var start = 0;

daha sonra aşağıdaki satırda yer alan 1 numarasını 0 ile değiştirin, kaydedin ve çıkın :

if (i >= start && (i - start) % between === 0 && i < commentPosts.length - 1) {

daha sonra yukarıda anlattığım aynı işlemleri /vendor/flagrow/ads/js/src/forum/addAdBetweenPosts.js dosyası üzerinde de gerçekleştirin. Ancak bu dosya da var start = 0; olarak değil, const start = 0; olarak girin.

Not : Javascript dosyaları üzerinde değişiklik yapmak çok hassastır ve forumun çökmesi en ufak bir hatada kaçınılmaz oluyor. O sebeple yedek almadan işlem yapmayınız. Sorumluluk kullanıcıya aittir.

i have been looking for this the whole year lol, awesome

adexlly According to the terms of use of the site you can only write messages in Turkish. Google translate can help you.

7 gün sonra

Tamda bunu arıyordum

Teşekkürler.
      Peki her mesaj arasında reklam göstermek mümkün mü?

mekici hocam ben beta 9 kurmuştum panelde direkt olarak ### Gönderiler arasındaki reklamın konumu diye bölüm geliyor fakat oralarda reklam çıkmıyor. Bu işlemleri yapmam gerekli mi yoksa bekleyeyim mi biraz

psdlider Bir işlem yapmanıza gerek yok. Yeni reklam kodlarının aktif olması biraz zaman alabiliyor.

11 gün sonra

sezginyildirim Hocam dediklerinizi uyguladım ama yine yorum olunca yorumdan önce gözüküyor. Benlik mi bir sıkıntı var çözemedim. Reklam yeri düzeldi ama yorum olmayınca gözükmüyor 😀

teşekkürler

6 gün sonra
          4 gün sonra
          17 gün sonra

Hocam tam olarak yolu nedir yazı içi reklam kodunu gerekli yerlere ekledim fakat çıkmıyor flarum 9 kullanıyorum

benefo Bu eklenti yazı içine reklam eklemiyor hocam. Anasayfada konular arasına reklam ekliyor. FlarumTR’deki reklam alanlarının aynısı var yani.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular