lydr3x Normalde hamburger menüye dokununca yan açılır menüyü açması lazım. Ancak CSS ile logo boyutu ile oynadıysan hamburger menünün üzerine kaymış olabilir.

hamburger menünün üzerinde değil çalışmıyor fakat anasayfaya yönlendiriyor mekici

lydr3x sanalbosluk.design değil mi siteniz? Kontrol ettim sadece logoya link vermemişsiniz. Onun dışında her şey normal.

kaldırdım linki şimdi tekrar ekledim incelerseniz mekici

mekici iki dakika önce sorun çıkaran şey şu an sorunsuz çalışıyor. Şizofreni oldum galiba 😂

lydr3x Ara ara önbelleği temizlemek bazı sorunları çözebilir. Aklınızda bulunsun.

17 gün sonra
            8 ay sonra
            13 gönderi Mobil tema logo ekleme tartışmasından birleştirildi.
            7 ay sonra

Bu konuyu arıyordum. Gece modu eklentisini kullananlar için @mekici ’nin paylaştığı kod üzerinden flarumtrheader class’ındaki background-color bölümünü transparent yaparsanız siteniz her iki moda da uyumlu olur.

yani:
            .flarumtrheader { background-color:transparent; text-align: center; }

bir ay sonra

gorunurad yok hocam paylaşmadım. Ama aynı görünümü elde edebileceğin css kodları sitede var.

3 yıl sonra

mobilde en üste ortalı olarak logo eklemek ısterken bu hatayı verıyor vermiş olduğunuz kodları eklemeye çalışınca ?
            mekici

ahmed26 CSS alanına HTML eklemeye çalıştığınız için hata alıyorsunuz.

tolgaaaltas hocm forumda arastırıp bulmuştum bu kodları nasıl bır kod eklemeliyim mobilde ana sayfada logo gözükmesi için

bir yıl sonra

mekici valla şunun kadar yararlı bilgi bulmak insanı sevindiriyor.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular