psdlider mekici o kadar eklentiye yine iyi dayanıyor site hızlı yani 🙂 sistem teması işleyişi çok güzel aslında biraz daha inceleyip karar vercem ama tasarımı çok cezbediyor insanı 🙂
psdlider mekici peki diyelim aylık 100k hiti olan bir sitede hız yine aynı olur mu? yada herhangi bir sorun yaşatır mı acaba
mekici psdlider Hiç bir şey olmaz. Şu an için arama performansı biraz kötü. Çok kullanıcılı, büyük forumlarda bu durum biraz sıkıntı olabilir onun dışında sorun olmaz. Zaten güncellemeler ile sorunlar gideriliyor.
psdlider mekici hocam videonuzda hostinge kurduğunuz zaman eklentileri vs. sonradan ekleyemezsiniz ilk kurduğunuz eklentiler ile çalışmak zorunda kalırsınız gibi birşeyler dinlemiştim. Bu konuyla ilgili son durum nedir yani hosting yada vps alsak tam bir sonuç alamaz mıyız sistemle ilgili? veya ilerde yeni eklentiler geliştirmeler yapamaz mıyız?
mekici psdlider Hocam vps alırsanız hiç bir sorun olmaz. Hostinge de daha sonradan eklenti kurmanın yolunu bulduk ama en sağlıklı sunucuda çalışıyor
psdlider Vps fiyatları malum yüksek ortalama bir vps alsak 500tl civarlarına geliyor, önce hostinge kurulum yapıp daha sonra vpsye taşısak acaba bir osrun yaşatır mı bize. Galiba sistem olarak olarak flarum’u kullanacağım hoşuma gidiyor
psdlider mekici hocam bu sistem özel mesaj gönderebiliyor muyuz? ben denk gelemedim öyle bir konuya merak ettiğim için soruyorum
mekici psdlider Özel mesaj değilde özel konu açılabiliyor. İki kişi veya grup şeklinde özel konu açılabiliyor. Bu alışılageldik DM/Ön gibi bir şey değil ama amaç hasıl oluyor
psdlider mekici bu işlemi nasıl yapıyoruz anasayfada direkt olarak konu aç bölümü geliyor mesela sizinle özel mesaj(konu) yoluyla konuşmak istedim nasıl yapabilirim
SanalAnsiklopedim psdlider Burada sadece yönetim ekibi birbirine özel mesaj gönderebilir. Nedeni, özel mesajın amacı dışında kullanılmasından dolayı.
mekici psdlider FlarumTr’de bu özellik kullanıcılara kapalı. Normalde şu şekilde kullanılıyor: “Yeni Konu Aç” butonuna sonrasını anlatmaya gerek yok yukarıdaki görseller anlatıyor 😀
mekici psdlider Kullanıcılar sorunlarını benimle özel konu açarak sormaya başladılar. Bu yüzden özel konu açmayı kullanıcılara kapattım.
SanalAnsiklopedim psdlider Reklam amaçlı değil, her türlü soruyu özel mesaj ile sormalarından dolayı. Konu açarak sormaları gerekiyor insanların. Ama sürekli özel mesaj ile soru soruluyor diye. Böyle birşey düşünüldü. Bence çok doğru bir karar.
psdlider @SanalAnsiklopedim @mekici haklısınız o zaman ama nitekim özel mesaj gibi bir sistemin olması güzel 🙂 tek sorun vps fiyatları 😃
psdlider ayrıca flarum sistemi kullanarak türkiyede organik hiti yüksek siteler var mı? biraz araştırıyorumda durum nedir diye
mekici psdlider Bu arada R10′daki mesajınıza burada cevaplar verdiğim için orada cevaplamnadım hocam.
psdlider mekici teşekkür ederim hocam forumda yeterince cevap alıyorum 🙂 güzel bir domain için flarum kurmayı düşünüyorum onun içinde çok araştıryorum ilerde desteği çekermi veya sistem değiştirmek istesem ilerde rahatca başka scripte geçebilir miyim seo konusunda çok şüphelerim var aramalarda üstte olr mu gibi vs…