URL yapısını değiştirebilir miyiz?
mekici Anladım hocam güzel o zaman daha iyi olmuş böyle. Sadece önemli eksik yazının içinde biryeri kırmızı yapmak ve vurgulamak istiyorum diyelim buna izin vermiyor galiba yani özel kodlar girmek lazım anladığım kadarıyla. Dosya ekle butonu gibi bir buton yapılıp bu sorunda çözülse güzel olurmuş
mekici hocam videonuzda hostinge kurduğunuz zaman eklentileri vs. sonradan ekleyemezsiniz ilk kurduğunuz eklentiler ile çalışmak zorunda kalırsınız gibi birşeyler dinlemiştim. Bu konuyla ilgili son durum nedir yani hosting yada vps alsak tam bir sonuç alamaz mıyız sistemle ilgili? veya ilerde yeni eklentiler geliştirmeler yapamaz mıyız?
Vps fiyatları malum yüksek ortalama bir vps alsak 500tl civarlarına geliyor, önce hostinge kurulum yapıp daha sonra vpsye taşısak acaba bir osrun yaşatır mı bize. Galiba sistem olarak olarak flarum’u kullanacağım hoşuma gidiyor
- Düzenlendi
psdlider Burada sadece yönetim ekibi birbirine özel mesaj gönderebilir. Nedeni, özel mesajın amacı dışında kullanılmasından dolayı.
SanalAnsiklopedim reklam amaçlı gibi mi hocam? saten konular gizli olmuyor mu ne yapabilir