ulug Site Adresinizi DM’den veya sakıncası yoksa buran yazın bakalım.

• ulug bunu yanıtladı.

mekici Evrenkent.net site nin içeriğini sildim isterseniz dm den cpanel sifresini kullnıcı adını ve sifresini vereyim.

ulug Tamam hocam DM’den iletin ancak gece 23′ten sonra bakabilirim.

• ulug bunu yanıtladı.

deneyelim bakalım olacak mı peki bir şey soracağım buradaki ile flarum.org’daki dosyalar arasındaki fark nedir?

josemarti Hiçbir fark yok. Sadece sunucu kullandığımız için istediğimiz zaman eklenti kurup kaldırabiliyoruz.

josemarti

Büyük sorunlar değil, hepsi çözülebilir sorunlar:
            Yapılan yorumlar değişik bir URL sistemi ile tekrar tekrar index alıyor bu gereksiz bir şey.
            Her yorum/cevap google-answer olarak algılanıp sonuçların altında görünüyor.
            Ek olarak bazı optimizelerin yapılması gerekiyor, bir eklenti var fakat yetersiz.

deneyelim bakalım

Hocam bu dosyalarla localhosta kurulum yaptım . Sql da içeriye aktardım fakat şu hatayı alıyorum.

Error booting Flarum: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ‘flarumtrcom_user’@‘localhost’ (using password: YES) (SQL: select value, key from settings)

cllicll Config.php dosyanızın içerisindeki mysql bilgilerininin doğru olup olmadığını kontrol eder misin? Mysql veritabanında yetkilendirilmemiş bir alan var, Phpmyadmin’e gidip Yetkilendirme sekmesindeki bilgilerinizi de kontrol ediniz.

Teşekkürler

mekici, tartışmayı kilitledi.
                mekici, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
                mekici, tartışmanın kilidini açtı.
                mekici bu tartışmayı sabitledi.

Teşekkürler. Deneyeceğim bakalım umarım becerebilirim. 🙂

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular