Siteye girişte hoş geldiniz yazisinin altina kayit ol butonu cok guzel gidiyor, kullanicilarin gozunun onunde olmasi tesvik eder. Bunu nasil yapabilirim? sorki.net sitesinde gordum hosuma gitti 🙂

Smith Zaten ekli değil mi default olarak? Yada ben mi yanlış anladım. Görsel olarak sitenin neresinden bahsettiğinizi gösterir misiniz?

Smith O bir eklenti ile yapılıyor da adı aklıma gelmedi. PC geçince yazarım

SanalAnsiklopedim Yok hocam değil, sol menüde var ama kullanıcının dokunup görmesi lazım o da uzun iş bana kalırsa. O yüzden sitenin ortasında olmasını istedim.

Smith Ben beta9′a geçtim 2 gün önce bir problem yaşamadım bu eklenti ile ilgili.

Ekledim, herhangi bir sorun çıkmadı, hatta şahane oldu. Herkese teşekkürler 👍

Kod ile ekleyebilen varmı? Yada nasıl ekleyebilirim? Bilgisi olan varmı?

SanalAnsiklopedim Bunu da ben paylaşayım madem 🙂

Bu tarzda buton eklemek isteyenler için,

Hoşgeldin afişinin açıklama kısmının altına şu kodları kendinize göre değiştirip düzenleyebilirisiniz.

<div style="text-align:center;margin-top:11px;">
        <button style="background: #39a281;margin-top:3px" id="welcomeButton" class="Button Button--primary" type="button" title="Site ile İlgili Bütün Detaylar" onclick="window.location.href='https://sorhadi.net/d/57523-site-kurallari-ve-site-ile-ilgili-butun-detaylar'"><span class="Button-label">Site ile İlgili Bütün Detaylar</span></button>
        </div>

Alshain Teşekkkür ederim. Ben hoşgeldin panelini kaldırıp, flarumtr de bulunan header panelini yaptım. Pc’ye geçince deneyeceğim header bölümüne eklemeyi.

Bkz: https://sordumsoruyu.com/

Alshain Paylaşmış olduğunuz kod oldu. Teşekkür ederim. Fakat benim istediğim şu;
          Siteye giren ziyaretçiye görünen kayıt ol butonu oluşturmak.
          Yada sadece mobilde görünen, '‘Konu aç veya Üye ol’' butonu oluşturabilir miyiz? @mekici Aslında konuda geçen eklentinin dosyaları paylaşılsa sorunum hallolacak da. 🙂

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular