SanalAnsiklopedim Yok hocam değil, sol menüde var ama kullanıcının dokunup görmesi lazım o da uzun iş bana kalırsa. O yüzden sitenin ortasında olmasını istedim.
Hoş geldiniz yazısının altına "kayıt ol' butonu nasıl eklenir?
Smith Eklenti yüklemeniz gerekiyor ;
composer require kvothe/signup-button
sezginyildirim Evet hocam bende biraz bakındım destek sitesinden de, galiba beta 9 ile uyumlu değil. @mekici hocam ne dersiniz, yüklesek sorun yaşar mıyız?
Smith Ben beta9′a geçtim 2 gün önce bir problem yaşamadım bu eklenti ile ilgili.
sezginyildirim Sorun olmaz hocam yükleyebilirsin
Ekledim, herhangi bir sorun çıkmadı, hatta şahane oldu. Herkese teşekkürler
Kod ile ekleyebilen varmı? Yada nasıl ekleyebilirim? Bilgisi olan varmı?
- Düzenlendi
SanalAnsiklopedim Paylaşımlı hostinge bu eklentiyi kurabilirsiniz. Eklenti istek diye bir etiket açacağım. İstediğiniz eklentileri oraya yazın, hosting kurulum talimatlarıyla dosyalarını paylaşırım
- Düzenlendi
mekici Teşekkür ederim.
SanalAnsiklopedim Bunu da ben paylaşayım madem
Bu tarzda buton eklemek isteyenler için,
Hoşgeldin afişinin açıklama kısmının altına şu kodları kendinize göre değiştirip düzenleyebilirisiniz.
<div style="text-align:center;margin-top:11px;">
<button style="background: #39a281;margin-top:3px" id="welcomeButton" class="Button Button--primary" type="button" title="Site ile İlgili Bütün Detaylar" onclick="window.location.href='https://sorhadi.net/d/57523-site-kurallari-ve-site-ile-ilgili-butun-detaylar'"><span class="Button-label">Site ile İlgili Bütün Detaylar</span></button>
</div>
- Düzenlendi
Alshain Teşekkkür ederim. Ben hoşgeldin panelini kaldırıp, flarumtr de bulunan header panelini yaptım. Pc’ye geçince deneyeceğim header bölümüne eklemeyi.
Bkz: https://sordumsoruyu.com/
- Düzenlendi
Alshain Paylaşmış olduğunuz kod oldu. Teşekkür ederim. Fakat benim istediğim şu;
Siteye giren ziyaretçiye görünen kayıt ol butonu oluşturmak.
Yada sadece mobilde görünen, '‘Konu aç veya Üye ol’' butonu oluşturabilir miyiz? @mekici Aslında konuda geçen eklentinin dosyaları paylaşılsa sorunum hallolacak da.