NightKing mekici FlarumTR’den bakarak yaptım hocam imkansız 🙂 Post her seferinde css link yapısı değiştiriliyor.
mekici NightKing Neyse hocam ben bir ara CSS dosyalarını karıştırıp bulurum onu 😀 EDİT: Panelde kodu kaldırdım hocam bu arada
NightKing mekici Elinizde kullanmadığınız test için bir flarum sitesi var ise ayarlayayım bulup 🙂 Böyle değildi beta 8′de bunu da değiştirmişler 🙂
NightKing mekici Tamamdır hocam. Ben tatildeyim tüm bilgiler Evdeki pcde kaldı. 🙂 çok iyi olur cidden.
mekici NightKing Kurdum hocam. Hostingde bu site adres: http://maintu.com Giriş bilgilerini özelden iletiyorum
NightKing mekici Vizyon8 SanalAnsiklopedim Şu adımları uygulayın. Filezilla’da sitenin kurulu olduğu dizine gidin. vendor/flarum/core/less/forum bu yolu takip edin. DiscussionListItem.less Dosyasını bulun önce yedeğini alın ardından silin. Bu linkteki dosyayı aynı dizine atın. Admin panelinizden Ön Belleği Temizleyin. CTRL+F5 ile anasayfayı tekrardan yükleyin. www.maintu.com adresinden gidip görebilirsiniz.
mekici NightKing Hocam DiscussionListItem.less dosyasında değiştirdiğiniz renk kodu kaçıncı satırda #E7672E bu renk kodu ile değiştireyim diyorum, bu sitede kullandığımız turuncu rengin aynısı.
SanalAnsiklopedim NightKing Teşekkür ederim . 🙂 Henüz sitem kapalı olsa da, açılınca ilk deneyeceğim düzenleme bu olacak.
NightKing SanalAnsiklopedim Önemli değil. İyi forumlar 🙂 Bir de hocam siz SSL olduğuna emin misiniz? Şimdiye çoktan aktif olmuştu da?
SanalAnsiklopedim NightKing Bilgileri versem vaktiniz var ise kontrol edebilir misiniz? Ben bekliyorum ama bilmiyorum. SSL oldu mu olmadı mı.
NightKing SanalAnsiklopedim Ayrıca SSL sertifikası kurulmamış. Bu konuda bilginiz olsun isterseniz cloudflare kuralım size de hem ücretsiz hem de CDN hizmeti sağlıyor sayfalarınız çok daha hızlı açılıyor.
Vizyon8 NightKing @mekici Hocam çok sağolun, ben forum için söylemiştim. Fakat siz direk yazmışsınız çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!