Vizyon8 Merhaba, site gece modun’da gayet güzel gözüküyor. O yüzden gece modun da kullanıyorum fakat Konu başlık isimlerinin siyah olması, konu başlığının görünmesini engelliyor. Gri veyahut başka renk olsa süper olmaz mı? Saygılarımla,
NightKing mekici Vizyon8 SanalAnsiklopedim Şu adımları uygulayın. Filezilla’da sitenin kurulu olduğu dizine gidin. vendor/flarum/core/less/forum bu yolu takip edin. DiscussionListItem.less Dosyasını bulun önce yedeğini alın ardından silin. Bu linkteki dosyayı aynı dizine atın. Admin panelinizden Ön Belleği Temizleyin. CTRL+F5 ile anasayfayı tekrardan yükleyin. www.maintu.com adresinden gidip görebilirsiniz.
SanalAnsiklopedim Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum. Bu sorunun bir çözümü mutlaka vardır da bakalım umarım çözen veya bilen birisi çıkar.
NightKing Css ile konu başlıklarını beyaza çevirebilirsiniz. Harici CSS kısmından yapılandırılabilir.
NightKing Bunun için şu anlık bir kod yok elimde fakat yazdıktan sonra veririm hocam. SanalAnsiklopedim
NightKing SanalAnsiklopedim Böyle bir şey istiyorsunuz değil mi? Okunmayan mesajın rengi turuncumsu bir renge çevirdim. Fakat Aydınlık modda da aynı şekilde olacaktır.
NightKing mekici Ayarladım siteye hocam. .DiscussionListItem-title { margin: 0 0 3px; line-height: 1.3; color: #FF5733 !important; font-weight: normal; overflow: hidden; text-overflow: ellipsis; } Kaynak kod üsttekidir. Gece ve aydınlık modda turuncu renginde okunmamış gönderileri turuncu olarak pickler. Not : important!'ı silmeyin. Yoksa çalışmaz.
NightKing Bu şekilde olmuyor ne yazık ki. Harici dosyayı ana dosya eziyor. O yüzden ana dosyada değişiklik yapmak gerekiyor fakat CSS sıkıştırıldığı için bir çok kişi hiç bir şey anlamayacak. Bu sebepten dolayı ben de düzenledim yapmanız gereken işlemler aşağıdadır. FileZilla ile site dizinine bağlanın. Flarum’un kurulu olduğu dizine gidin. assets klasörüne girin (Ana dizinde veyahut public’in içinde olabilir Beta 9′u denemediğim için bilmiyorum.) forum-a39721eb.css Bu isimdeki CSS dosyasını bulun ve yedeğini aldıktan sonra silin. Mutlaka yedeğini alın. Ondan sonra aşağıdaki linkteki dosyayı aynı dizine yükleyin. https://www.dosya.tc/server21/2ylgj4/forum-a39721eb.css.css.html mekici Hocam harici dosya sonradan ekleme olduğu için çekirdek eziyor. Çekirdeğin kendisini değiştirdim bende. Üstteki adımları uygularsanız olur kanaatimce. Linki değiştiricem iki tane css yazmışım uzantı olarak. hata alıcaksınız bekleyin.
NightKing mekici FlarumTR’den bakarak yaptım hocam imkansız 🙂 Post her seferinde css link yapısı değiştiriliyor.
mekici NightKing Neyse hocam ben bir ara CSS dosyalarını karıştırıp bulurum onu 😀 EDİT: Panelde kodu kaldırdım hocam bu arada
NightKing mekici Elinizde kullanmadığınız test için bir flarum sitesi var ise ayarlayayım bulup 🙂 Böyle değildi beta 8′de bunu da değiştirmişler 🙂
NightKing mekici Tamamdır hocam. Ben tatildeyim tüm bilgiler Evdeki pcde kaldı. 🙂 çok iyi olur cidden.
mekici NightKing Kurdum hocam. Hostingde bu site adres: http://maintu.com Giriş bilgilerini özelden iletiyorum