Daha önce disabled ifadesi kapatıldı, dekatif edildi ve devre dışı bırakıldı gibi çeşitli çevirilere sahipti. Yeni güncellemeler ile beraber yalnızca etkisizleştirildi ifadesi ile pakette yer alacak. Değişiklikleri gördüğünüzde şaşırmamanız için önden bilgilendiriyorum.

14 gün sonra

Bugün geçirdiğim küçük çaplı bir trafik kazası sonucunda birkaç gün istirahat etmem gerekiyor. Bu hafta içerisinde kararlı sürüm yayınlanırsa hafta başından önce paket derlenmeyebilir.

tolgaaaltas Geçmiş olsun, zaten çoğu şey çevrilmiş aciliyeti yok emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Acil şifa diliyorum.

Teşekkür ediyorum herkese, gecikme olursa tekrar kusura bakmayın sevgili arkadaşlar. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

9 gün sonra

Kararlı sürüm ile beraber çevirilere gelen tekil ve çoğul özelliği değişti ve benim Flarum tabanlı bir sitem olmadığı için bu yeni yapıda çevrilebilir değerlerin nereler olduğunu göremiyorum. Dolayısıyla tekil ve çoğul güncellemesi alan uzantılar için eksik satırlar olabilir. Bunları canlıda görüp çevirmek lazım, FoF/Upload'da var olan satırları FlarumTR’de görüp ona göre eyleme geçeceğim. Kararlı sürüm ile beraber yeni uzantılar ve eksik satırlar için güncelleme gelecek, ancak bu bahsettiğim kısımlar çevrilmemiş olabilir.

1.0.0 (Atatürk) yayınlandı

Bunlar Türkçe Deneyim Paketlerinin son güncellemeleridir. Tüm ekibe emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beta döneminden itibaren Flarum’un gelişimini takip etmek büyük bir deneyim ve onur oldu. Bunca zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. Umarım Türk kullanıcıların Flarum’a ilgisine katkıda bulunmuşumdur. Flarum’un geleceği parlak ve bir parçası olmaktan her zaman gurur duyacağım.

Saygılarımla.

8 gün sonra
      Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular