tolgaaaltas Emeğin için teşekkürler hocam.
Türkçe Uzantılar Deneyim Paketi
mekici Rica ederim ne demek, hala eksiklikler var. Bu arada gözden kaçan Yıl Dönümü
yazım hatası bir sonraki güncelleme ile düzelecek.
0.16.3 yayınlandı
- Bazı uzantılar için çeviriler eklendi.
- Bazı terimler Öz Türkçe’ye çevrildi.
0.16.4 yayınlandı
- ContactMe uzantısı desteği eklendi.
tolgaaaltas Emekleriniz & desteğiniz için sizlere teşekkür ederim
0.16.5 yayınlandı
- Küçük değişiklikler
- Düzenlendi
tolgaaaltas justoverclock-contactme.yml
de bir nokta fazlalaığı var. https://flarumtr.com/contact-us
mekici O nokta orijinalinde vardı ben de kaldırmadım.
Daha önce disabled
ifadesi kapatıldı
, dekatif edildi
ve devre dışı bırakıldı
gibi çeşitli çevirilere sahipti. Yeni güncellemeler ile beraber yalnızca etkisizleştirildi
ifadesi ile pakette yer alacak. Değişiklikleri gördüğünüzde şaşırmamanız için önden bilgilendiriyorum.
0.16.6 yayınlandı
- Küçük değişiklikler
Bugün geçirdiğim küçük çaplı bir trafik kazası sonucunda birkaç gün istirahat etmem gerekiyor. Bu hafta içerisinde kararlı sürüm yayınlanırsa hafta başından önce paket derlenmeyebilir.
tolgaaaltas Çok geçmiş olsun hocam. Dinlen dikkat et kendine.
tolgaaaltas Geçmiş olsun Tolga hocam, seviliyorsunuz dikkat edin kendinize.
tolgaaaltas Geçmiş olsun, zaten çoğu şey çevrilmiş aciliyeti yok emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Acil şifa diliyorum.
Teşekkür ediyorum herkese, gecikme olursa tekrar kusura bakmayın sevgili arkadaşlar. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
tolgaaaltas Çok geçmiş olsun, inşallah çok büyük bir sorun yoktur
tolgaaaltas Çok geçmiş olsun dostum.
Kararlı sürüm ile beraber çevirilere gelen tekil ve çoğul özelliği değişti ve benim Flarum tabanlı bir sitem olmadığı için bu yeni yapıda çevrilebilir değerlerin nereler olduğunu göremiyorum. Dolayısıyla tekil ve çoğul güncellemesi alan uzantılar için eksik satırlar olabilir. Bunları canlıda görüp çevirmek lazım, FoF/Upload
'da var olan satırları FlarumTR’de görüp ona göre eyleme geçeceğim. Kararlı sürüm ile beraber yeni uzantılar ve eksik satırlar için güncelleme gelecek, ancak bu bahsettiğim kısımlar çevrilmemiş olabilir.
- Düzenlendi
1.0.0 (Atatürk) yayınlandı
Bunlar Türkçe Deneyim Paketlerinin son güncellemeleridir. Tüm ekibe emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beta döneminden itibaren Flarum’un gelişimini takip etmek büyük bir deneyim ve onur oldu. Bunca zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. Umarım Türk kullanıcıların Flarum’a ilgisine katkıda bulunmuşumdur. Flarum’un geleceği parlak ve bir parçası olmaktan her zaman gurur duyacağım.
Saygılarımla.