anilalan mekici Anladım hocam teşekkürler. Sanırım henüz çeviri kısmına da eklenmemiş zaten vendor/v17 altındaki locale dosyasında da o bölümler gözükmüyor. Garip olan tarafı JS kısmını çevirdiğimde de etki etmedi, umarım en yakın zamanda çözülür.
tolgaaaltas Blog uzantısında bazı satırlarda eksiklik mevcut çünkü kaynakta daha fazla satır olmasına rağmen Weblate’de daha az satır gösteriyor. Eşitlemeyi de gerçekleştirdim Weblate üzerinden ama sonuç aynı.
anilalan tolgaaaltas Anladım hocam github üzerinden bildirmemiz mi gerekiyor yoksa sizce bu güncellemede düzelir mi?
tolgaaaltas anilalan Rob’la iletişime geçmek lazım bunun için, uzantının geliştiricisinden kaynaklı bir durum değil. Bizim kullandığımız Weblate ile ilgili gözüküyor.
Kripto @tolgaaaltas FoF Share Social eklentisinde, WhatsaApp olarak yazılmış, ben Linguist ile düzenledim ancak bildirmek istedim.
durpoy Kripto https://weblate.rob006.net/translate/flarum/fof-share-social/tr/?checksum=efae74a9dea2c98f gördüm
mentryla merhaba, localhost üzerine bu eklentiyi kurdum ancak arayüz halen ingilizce, ne yapmalıyım? (ayarlardan aktifleşitirdim)
mentryla hayır hocam, sildim yeniden kuruyorum localhost’a. 15. sürümü stabil çalışacak şekilde yükleyebileceğim bir kaynak öneriniz var mıdır? henüz yeniyim-
durpoy mentryla localhost da zaten kurulumu biliyorsanız. Paket yüklemeyin. Kendi paketinizi oluşturun.
tolgaaaltas Bir sonraki güncellemede buton ifadesi yerine düğme kullanmaya başlayacağız. Eğer bu değişimden rahatsız olacak olan varsa paketi çatallayıp dilediği gibi düzenleyebilir.
taklamakan Düğme Düğlemek (bağlamak) Düğün Düğür(dünür) güzel bence normalde kullandığımız bir kelime zaten televizyonun düğmesine basıyoruz butona bas dediğimizi hatırlamıyorum evdeyken.
tolgaaaltas Pek çok uzantı için Türkçe desteği yolda. Kek Günü uzantısının da Weblate sistemine eklenmesini bekliyorum, onu da çevirdikten sonra yayınlayacağım güncellemeyi. Uzantıların çeviri durumuna ilk gönderideki bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz.
tolgaaaltas 0.16.1 yayınlandı Bazı uzantılar için çeviriler eklendi. Bazı terimler Öz Türkçe’ye çevrildi.
tolgaaaltas Güncelleme üzerinde dün gece birkaç saat çalışma fırsatım oldu ancak eksik satırlar var hala. Önümüzdeki haftasonuna kadar bir güncelleme daha yayınlamayı planlıyorum.
tolgaaaltas 0.16.2 yayınlandı Bazı uzantılar için çeviriler eklendi. Bazı terimler Öz Türkçe’ye çevrildi.