durpoy anilalan https://weblate.rob006.net/projects/flarum/v17development-blog/tr/ bu bağlantıdan blog uzantısının çeviri durumunu görebilirsiniz. php flarum info komutu çıktısını paylaşır mısınız?
durpoy durpoy uzantı son sürüm. Ben aktif olarak blog uzantısını kullanmıyorum. Aynı kısım flarumtr’de Türkçe mi? Uzantılarda değişiklik yaptığında başka işlemler yapman gerekebilir. Kodlama bilgim malesef yok. Bu konuda daha uzman arkadaşlar yardımcı olabilir. Flarum belgeleri size yardımcı olacaktır. https://docs.flarum.org/extend/
anilalan @durpoy Flarum core 0.1.0-beta.15 PHP version: 7.4.14 +-------------------------------+------------------+--------+ | Flarum Extensions | | | +-------------------------------+------------------+--------+ | flarum-approval | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-bbcode | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-emoji | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-flags | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-likes | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-lock | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-markdown | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-mentions | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-statistics | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-sticky | v0.1.0-beta.15.1 | | | flarum-subscriptions | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-suspend | v0.1.0-beta.15 | | | flarum-tags | v0.1.0-beta.15 | | | fof-linguist | 0.5.0 | | | tolgaaaltas-turkish | 0.15.5 | | | tolgaaaltas-lang-turkish | 0.15.5 | | | v17development-blog | v0.2.1 | | | clarkwinkelmann-circle-groups | 0.2.3 | | | fof-oauth | 0.2.0 | | | v17development-seo | 1.5.1 | | | askvortsov-moderator-warnings | v0.4.1 | | | fof-ban-ips | 0.4.0 | | | zerosonesfun-hashtags | 4.0.3 | | | clarkwinkelmann-bookmarks | 0.1.2 | | | fof-nightmode | 0.7.1 | | | fof-upload | 0.12.7 | | | fof-user-bio | 0.4.2 | | | fof-user-directory | 0.5.0 | | | fof-username-request | 0.4.1 | | | sycho-profile-cover | v1.2.3 | | | fof-socialprofile | 0.2.2 | | | therealsujitk-hljs | v2.0.0 | | | fof-formatting | 0.3.1 | | | fof-transliterator | 0.3.0 | | | fof-ignore-users | 0.3.1 | | | fof-profile-image-crop | 0.2.1 | | | fof-sitemap | 0.6.0 | | | fof-pages | 0.6.0 | | | fof-links | 0.5.3 | | | fof-follow-tags | 0.6.5 | | | fof-best-answer | 0.3.5 | | | flarum-lang-english | v0.1.0-beta.15 | | | ianm-synopsis | 0.1.2 | | | andre-pullinen-ads | 0.2.8 | | +-------------------------------+------------------+--------+
anilalan durpoy Çok teşekkürler, flarumtr’de blog yazısı oluşturamıyorum ne yazık ki @mekici hocam sizde görsel ekleme kısmı türkçe mi?
anilalan mekici Anladım hocam teşekkürler. Sanırım henüz çeviri kısmına da eklenmemiş zaten vendor/v17 altındaki locale dosyasında da o bölümler gözükmüyor. Garip olan tarafı JS kısmını çevirdiğimde de etki etmedi, umarım en yakın zamanda çözülür.
tolgaaaltas Blog uzantısında bazı satırlarda eksiklik mevcut çünkü kaynakta daha fazla satır olmasına rağmen Weblate’de daha az satır gösteriyor. Eşitlemeyi de gerçekleştirdim Weblate üzerinden ama sonuç aynı.
anilalan tolgaaaltas Anladım hocam github üzerinden bildirmemiz mi gerekiyor yoksa sizce bu güncellemede düzelir mi?
tolgaaaltas anilalan Rob’la iletişime geçmek lazım bunun için, uzantının geliştiricisinden kaynaklı bir durum değil. Bizim kullandığımız Weblate ile ilgili gözüküyor.
Kripto @tolgaaaltas FoF Share Social eklentisinde, WhatsaApp olarak yazılmış, ben Linguist ile düzenledim ancak bildirmek istedim.
durpoy Kripto https://weblate.rob006.net/translate/flarum/fof-share-social/tr/?checksum=efae74a9dea2c98f gördüm
mentryla merhaba, localhost üzerine bu eklentiyi kurdum ancak arayüz halen ingilizce, ne yapmalıyım? (ayarlardan aktifleşitirdim)
mentryla hayır hocam, sildim yeniden kuruyorum localhost’a. 15. sürümü stabil çalışacak şekilde yükleyebileceğim bir kaynak öneriniz var mıdır? henüz yeniyim-
durpoy mentryla localhost da zaten kurulumu biliyorsanız. Paket yüklemeyin. Kendi paketinizi oluşturun.
tolgaaaltas Bir sonraki güncellemede buton ifadesi yerine düğme kullanmaya başlayacağız. Eğer bu değişimden rahatsız olacak olan varsa paketi çatallayıp dilediği gibi düzenleyebilir.