mekici pakette var, yeni satırlar için maalesef birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Şu anda sabit sürücü bozulduğu için paketi güncelleyemeyeceğim.

Bir merakımı sormak istiyorum. Ben yıllardır wordpress kullandığım için flarumdaki mantığı çözemedim. Mesela x kişi çeviri yapıyor. Sonra Tolga ayrı bir çeviri yapıyor. yani birden fazla çeviri olabiliyor diye anlıyorum. Peki Flarum hangisini kullanacağını nasıl anlıyorda işliyor? 😃

pesimist57 Herkes kendi çeviri paketini oluşturabilir veya mevcut çevirileri fork ederek özelleştirebilir. Çevirilerden hangisinin yükleneceği site sahibine kalmış bir şey ancak şu anda Flarum ile resmi çeviriler üzerinde çalışıyoruz. Yine dileyen herkes kendi çeviri paketini oluşturabilir ancak resmi çeviriler de güvenilir kaynak olarak gelecek dönemde yayında olacak. Tıpkı benim yaptığım gibi çekirdek ve uzantılar için ayrı ayrı paketler oluşturuluyor her dil için.

@tolgaaaltas Öncelikle ellerine sağlık. Paylaşımlı hosting’te kurulu flarum’da bu eklenti mevcut fakat güncellemem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim?

RecepBilgin Localhost’a sunucunuzdaki dosyaları çekip Flarum kurun. Ardından composer ile dilediğiniz uzantıları güncelleyin ve dosyaları yeniden sunucunuza atın.

İşlemi yapmadan önce mutlaka veritabanı ve sunucu yedeklerinizi alın. Risk size aittir.

0.1.11.17 yayınlandı

• 📄 Terms uzantısı Flagrow alan adından FriendsOfFlarum alan adına taşındı.

tolgaaaltas Bu eklenti Türkçeye Çevrildi mi bende hatalar vardı. Mesela kullanıcı sayfasındaki üç noktaya tıklayınca
        fof.terms.forum.user_control_state_button yazıyordu eklenti ayarlarında da hep böyle isimler vardı. Uygulamayı kaldırdım ben de.

taklamakan Çevrilmiş. Güncelleme yapmadıysanız çeviriler gözükmez. Require komutu ile tekrar dil paketini composer üzerinden konutlayın ve önbelleği temizleyin.

tolgaaaltas update nedense çalışmıyor. silip tekrar kurmak gerekiyor. Güncelle deyince hiçbir güncelleme yok diyor.

taklamakan dört basamaklı sürüm numaraları yüzünden. Düzeltirsem aslında update ile güncellenir ama require komutu ile şimdilik güncellemeye devam edebilirsiniz.

FOF Subscribed Eklentisi güncellendi ve yeni satırlar eklendi. Paketi günceller misin hocam?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular