paketi aktif ettim siteye giriş yapamıyorum.
Türkçe Uzantılar Deneyim Paketi
turgut191919 sorunu nasıl çözeceğim bir fikri olan var mı?
composer remove tolgaaaltas/flarum-ext-turkish
yapın. Hata kodunu da iletirseniz çok memnun edersiniz beni.
tolgaaaltas hata kodu yoktu. sayfayı yüklerken bir hata oluştu yazıyordu sadece.
- Düzenlendi
turgut191919 türkçe dili aktifken bu eklentiyi aktif ettim. hatanın bu sebeple kaynaklandığını düşünerek önce türkçe dilini deaktif edip tekrar eklentiyi yükleyip aktif ettim ama gene hata veriyor. beyaz sayfada sadece bu yazı çıkıyor “An error occurred while trying to load this page.”
- Düzenlendi
turgut191919 Yollayın bilgilerinizi hocam. Halledeyim sorunu.
NightKing eklentiyi sildiğim zaman site geri geldi. ama geçen siteyi update ettim fakat site 8.2′de gözüküyor .
Flarum
0.1.0-beta.8.2
PHP
7.2.18-1+bionic
MySQL
10.1.40-MariaDB-0ubuntu0.18.04.1
- Düzenlendi
turgut191919 Büyük ihtimalle Doorman için yapılan çeviriden kaynaklanmıştı. Şimdi YAML validator ile onayladım, Şu anda v.0.1.5 paketini sunucunuza yükleyebilirsiniz. Bende herhangi bir hata kodu vermedi.
turgut191919 Güncellemişmiydiniz 9.0′a?
turgut191919 Flarum adım adım kendini güncelliyor. 9′a güncellediğinizi düşünerek 8.2′de bırakmış olabilirsiniz. 8.2 yalnızca FontAwesome için yapılan küçük bir güncellemeydi.
turgut191919 İlginç tekrardan güncelleyin hocam 9′a. ve Veri kayıbı var mı kontrol edin.
turgut191919 Nasıl update ettiniz composer update komutuyla mı
mekici evet
turgut191919 Veri kaybınız var mı yoksa sadece sürümmü sıkıntılı hocam?
turgut191919 O komutla beta 9 a geçemezsin. Beta 9 geçmek için aşağıdaki konuya git
turgut191919 Veri kaybınız yoksa sıkıntı yok hocam. Yeniden bir koda bakar güncellemek.
- Düzenlendi
v.0.1.5 yayında (codename: Anatolian Tiger)
- Doorman çevirisinden kaynaklı sorun giderildi. YAML doğrulayıcı ile paket doğrulandı.
- Eklenti ikonundaki renk kodu sorunu giderildi.
Eğer eklenti kurulu ise yapmanız gereken;
composer update tolgaaaltas/flarum-ext-turkish
Yeni kurulum yapacaksanız;
composer require tolgaaaltas/flarum-ext-turkish
tolgaaaltas tamam bu sefer oldu.