turgut191919 Büyük ihtimalle Doorman için yapılan çeviriden kaynaklanmıştı. Şimdi YAML validator ile onayladım, Şu anda v.0.1.5 paketini sunucunuza yükleyebilirsiniz. Bende herhangi bir hata kodu vermedi.

turgut191919 Flarum adım adım kendini güncelliyor. 9′a güncellediğinizi düşünerek 8.2′de bırakmış olabilirsiniz. 8.2 yalnızca FontAwesome için yapılan küçük bir güncellemeydi.

turgut191919 İlginç tekrardan güncelleyin hocam 9′a. ve Veri kayıbı var mı kontrol edin.

mekici tamam bu konudaki komutlarla güncelledim siteyi.
NightKing veri kaybm yok sadece version 8.2 gözüküyor. sanırım sitede benle aynı sorunu yaşayanlar var.

turgut191919 Veri kaybınız yoksa sıkıntı yok hocam. Yeniden bir koda bakar güncellemek.

v.0.1.5 yayında (codename: Anatolian Tiger)

• Doorman çevirisinden kaynaklı sorun giderildi. YAML doğrulayıcı ile paket doğrulandı.
    • Eklenti ikonundaki renk kodu sorunu giderildi.

Eğer eklenti kurulu ise yapmanız gereken;
    composer update tolgaaaltas/flarum-ext-turkish

Yeni kurulum yapacaksanız;
    composer require tolgaaaltas/flarum-ext-turkish

2 tane türkçe yama konusu oldu. Yusuf beyin mi sizin mi konunuz daha kapsamlı? Hanginizin konusunu önerirsiniz ve neden önerirsiniz?

SanalAnsiklopedim FlarumTR ekibinin çevirdiği paket hem çekirdeği, hem de çeşitli eklentileri kapsıyor. Bu paket yalnızca üçüncü parti geliştiricilerin çevirilerini kapsıyor. Özellikle Friends of Flarum (FoF olarak da bilinir) ekibinin çevirileri kendi paketlerinin içine kabul etmemesi ve ayrı olarak dağıtılmasını önermeleri üzerine diller için harici paketler diğer diller için de yayınlanmaya başladı. Bana kalırsa çekirdek ve eklentiler için paketler ayrı olmalı. Çekirdek çevirisi bir kere yapılıyor ve bırakılıyor, belki ufak tefek yazım hatası için güncelleme alır. Ancak üçüncü parti eklentiler için olan paketler yeni eklenti destekleri ve eklentilerin güncellenmesi nedeniyle sık sık güncellenmek zorunda.

Kısaca; paylaşımlı sunucu kullanan arkadaşlar için çekirdek ve eklentilerin yer aldığı paketi kullanabilirsiniz, ancak composer ile paketi güncelleyebilecek olan kullanıcılar için çekirdek ve eklenti çevirilerini ayrı kullanmalarını en azından kişisel olarak tavsiye edebilirim.

v.0.1.6 (codename: Anatolian Tiger)

• FoF temelli Upload eklentisi çevirisi eklendi.
          • FoF temelli Ads eklentisi çevirisi eklendi.
          • Extiverse Baazar çevirisi eklendi.

Eklentiyi güncellemeyi unutmayın;

0.1.7 yayınlandı

• FoF-Email-Checker (Disposable Emails olarak da bilinir)
          • FoF-Analytics
          • FoF-Bans-IPs
          • FoF-Email-Checker
          • FoF-Follow-Tags
          • FoF-Footer
          • FoF-FrontPage
          • FoF-Prevent-Necrobumping
          • FoF-reCAPTCHA
          • FoF-Social-Share
          • FoF-SpamBlock
          • FoF-Subscribed
          • FoF-Transliterator
          • FoF-User-Directory
            desteği eklendi.

0.1.9.1 yayında

• 🤬 FoF Ignore Users 0.1.3 için çeviri düzenlemeleri.
          • Çeşitli çeviri iyileştirmeleri.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular