SanalAnsiklopedim Linguist eklentisi üzerinden çeviri yaptığınız için değerleri dışa aktaramıyorsunuz. Eğer herkes için bir paket haline getirmek istiyorsanız ham .yml uzantılı dosyaları baştan çevirmeniz gerekiyor.
mekici Linguist üzerinde yapılan değişiklikler dışa aktarılabiliyor muydu ki?

tolgaaaltas Linguist üzerinde yapılan değişiklikler dışa aktarılabiliyor muydu ki?

Yok hocam aktarılmıyor. Dediğiniz gibi en.yml dosyalarını tercüme edip tr.yml olarak yüklemek gerekiyor.

mekici Ben yanlış anladım sanırım kullandığınız ifadeyi, ondan dolayı tekrar sormak istedim. Cevap için teşekkürler.

mekici Aslında olur. Veri tabanınızı ve site dizinindeki tüm dosyaları indirin. Bir yere upload edip URL’sini bana özelden gönder hocam.

tolgaaaltas hocam buada sıfırdan kurulmuş ve linguist ile çevirilerinin yapılmış bir sitenin tüm dosylarının paylaşılmasını kastetmiştim.

mekici Bugün başlayacağım inşallah çevirilere. Pazar günü tamamlanmış olur büyük ihtimalle

Sanırım benim çeviri işi yattı. 😃 Neyse, Düşünmem yeter dimi. 🤤

mekici FoF için ve ReFlar için birkaç çeviriyi yarım saate atarım ben, siz onlarla uğraşmayın.

mekici
          Vatana millete ve FlarumTR takipçilerine hayırlı olsun. 🙂
          FlarumTR tarafından En güncel ve En kapsamlı bir Türkçe Yama çalışması yapımına başlanmıştır.

(Herhangi bir yardıma ihtiyaç olursa, haber et başkanım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım)

Aslında çevrilecek eklentilerin bir listesini baştan çıkarmak gerek. Ben flarumtr’de kullandığım tüm eklentileri çevireceğim. FOF eklentilerinin tamamı olacak.. Flagrow çevirmeyecem FOF’a taşındığında v0.1.2′ye ekleriz onları

mekici Umarım işini kolaylaştırır.

Dipçe: Ben orijinal çeviri PR’larken el alışkanlığı olarak resources/locale dizinine atadım hepsini, sen çeviri için locale dizini oluşturup atarsın.

bir yıl sonra

mekici bunu ana dizine direkmi atıyoruz türkçe olması için.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular