public_html/vendor/cagatayldzz/lang-turkish/locale klasörünü paylaşmanız yeterlidir, ayrıca teşekkürler
FlarumTR Beta9 Uyumlu En Güncel Türkçe Yama
Flarumtr olarak tüm eklenti çevirilerinin olduğu bir repo oluşturalım mı?
mekici
Ben teşekkür ederim. Ben elimden geldiğince her türlü yardımda bulunurum. Umarım faydalı olur bu paylaşımım.
tolgaaaltas
Bahsettiğiniz Türkçe Yama güncel sürüm ve yeni eklentiler ile beraber yetersiz kalmaktadır. Bu paylaşacağım Türkçe Yama daha güncel ve eklenti çevirisi içinde olan yamadır.
Reesa
Teşekkürler paylaşıyorum bahsettiğiniz klasörü.
mekici
Tabi ki Bütün eklentilerinin olduğu yapabiliriz. Zaten bu paylaşacağım dosya eklentilerin Büyük Bölümünü Türkçe yapmaktadır.
Uyarı: Paylaşacağım yama yeni kullanıcılara önereceğim yamadır. Eski kullanıcılar dosyayı yüklemeden önce yedek almayı ihmal etmesinler.
Beta 9 Uyumlu FlarumTR Türkçe Yama Paketi:
https://www.mediafire.com/file/mnc6kqxmu5fwwwd/FlarumTR+Beta%279+Yama.rar
SanalAnsiklopedim Hocam paylaşım için teşekkürler ancak siz eklentileri çeviri eklentisiyle yaptığınız için paylaştığınız dosya yaptığınız çevirileri içermez.
SanalAnsiklopedim Bahsettiğim çeviride FoF eklentilerinin büyük bir kısmını ben PR yapıyorum. Çevirmen arkadaş da ekliyor.
Yani şimdi ne yapmamız gerekiyor. Tam anlamadım. Paylaşmam gereken dosyayı biliyor musunuz? Hangisi ise onu paylaşabilirim. Sanırım benim sunucudan yeniden Beta’9 sürümünü güncel olarak update yapmak gerekiyor konuya. Öyle yapmış olsak olur mu?
- Düzenlendi
SanalAnsiklopedim Eklentiler için eklentilerin GitHub sayfasından .yml uzantılı dosyaları çevirip yayınlamak gerekiyor. Çağatay’ın çevirisine yaptığım PR’ları alıp kullanabilirsin.
tolgaaaltas Anladım. Sanırım benim kendi sitemde yaptığım çeviriler, başka site sahibi kişilere herhangi bir fayda sağlayamaz - sağlamıyor.
- Düzenlendi
SanalAnsiklopedim Aslında olur. Veri tabanınızı ve site dizinindeki tüm dosyaları indirin. Bir yere upload edip URL’sini bana özelden gönder hocam.
- Düzenlendi
SanalAnsiklopedim Linguist eklentisi üzerinden çeviri yaptığınız için değerleri dışa aktaramıyorsunuz. Eğer herkes için bir paket haline getirmek istiyorsanız ham .yml uzantılı dosyaları baştan çevirmeniz gerekiyor.
mekici Linguist üzerinde yapılan değişiklikler dışa aktarılabiliyor muydu ki?
tolgaaaltas
Peki benim sunucuda ki dosyaları indirip tekrar Beta’9 dosyası yapıp paylaşmak bir fayda sağlar mı?
tolgaaaltas Linguist üzerinde yapılan değişiklikler dışa aktarılabiliyor muydu ki?
Yok hocam aktarılmıyor. Dediğiniz gibi en.yml dosyalarını tercüme edip tr.yml olarak yüklemek gerekiyor.
mekici Ben yanlış anladım sanırım kullandığınız ifadeyi, ondan dolayı tekrar sormak istedim. Cevap için teşekkürler.
tolgaaaltas Yakında composer require flarumtr/lang-turkish
komutuyla tüm ekletilerin çevirildiği bir repo yayınlayacağım.
mekici Şimdi son karar nedir? Bahsettiğiniz şekilde dosyayı size ileteyim mi?
mekici Aslında olur. Veri tabanınızı ve site dizinindeki tüm dosyaları indirin. Bir yere upload edip URL’sini bana özelden gönder hocam.
tolgaaaltas hocam buada sıfırdan kurulmuş ve linguist ile çevirilerinin yapılmış bir sitenin tüm dosylarının paylaşılmasını kastetmiştim.
mekici Harika olur, gerekli olursa PR ile destek sağlarım ben de.
tolgaaaltas Bugün başlayacağım inşallah çevirilere. Pazar günü tamamlanmış olur büyük ihtimalle
mekici Bugün başlayacağım inşallah çevirilere. Pazar günü tamamlanmış olur büyük ihtimalle
Sanırım benim çeviri işi yattı. Neyse, Düşünmem yeter dimi.
SanalAnsiklopedim Senin varlığın yeter