Feri o zaman bir ayar yapmana gerek yok. Listeden Mail seç kaydet

mekici İlk defa Flarum ile tanıştım, kusura bakmayın da hangi listeden?

mekici Hocam bende denedim mail olayını . Kaydettim yine birşeyler yanlış gitti diyor hatta konu açtım bunla alakalı

mekici Ah be hocam son 1.5 saatimi bunu düzeltmek için uğraşmakla geçirdim. 😃

“@gmail.com adresine bir onay e-postası gönderdik. Yakında gelmezse, spam klasörünü kontrol et.” Sonunda…

Konunun başındaki mesaj değişiyorsa, eğer hosting kullanıyorsanız böyle bir ayar yapmanıza gerek yoktur sadece maili seçin ve kaydedin falan yazarsanız daha anlaşılır olur.

Çok teşekkürler.

Hocam nasıl yaptınız ? Fotoğraf atar mısınız ?

Feri

• Feri bunu yanıtladı.

Berketunkal Yusuf’un attığı gibi sadece mail seçip değişiklikleri kaydettim oldu ancak şimdi de mail gelmiyor. 🙂 Gönderildi diyor ama gelen kutusuna düşmüyor.

Feri Spam klasörünü kontrol et hocam. Veya hosting hesabında bir mail hesabı oluştur. O mail bilgileri ile smtp ayarı yap. Her hostingin SMTP ayarları farklı oluyor. YEr sağlayıcınızdan SMTP bilgilerini isteyin.

• Feri bunu yanıtladı.
            • Feri bunu beğendi.

mekici Geldi geldi, biz biraz aceleciyiz hocam 🙂 çok sağol. Bir tek şu poke işi kaldı şimdilik. 🙂

İkisin de denedim hocam. Buyrun gelin bakın… Varsa ulaşabileceğimiz bir yer

Smtp yi yanlış mı yapıyorum anlamadım . Gönderimde gösterdim bakabilirsiniz.

mekici hocam bi linkte ben alayım şu poke için sana zahmet ya 🙂