Oyuncular için bir platform olma amacı ile 5 Haziran 2019′da Flarum alt yapısını kullanarak Clyreni, arkadaşım @Lim10Ata ile birlikte hayata geçirdik.

İçerik için alanında bilgili, nitelikli bir ekip oluşturmaya devam ediyoruz. Kullanıcı deneyimi için çok farklı bir sistemle yola çıktık hergeçen gün bu sistemide geliştirmeye devam edeceğiz, ediyoruz. Sitemizde bedava oyun kodlarına, oyun haberlerine, oyun rehberlerine, oyun hata çözümlerine ve samimi bir sohbet ortamını bulabilirsiniz.

Site Adresi:
Oyun Forumu

Reesa Hayırlı olsun hocam. İş yeri interneti sizin siteyi filtreye takıyor. Akşam eve gidince üye olup, bir iki soru soracağım.

Sitenin tasarımı ve teması mükemmel! Aynı şekilde işlevi de fakat isim olmamış gibi. :/

Hayırlı olsun bu arada hocam. İnşallah gelişir, potansiyeli yüksek gibi.

Vizyon8 aslında ismi bilinçli olarak seçtik klasik domainlerden çok kısa ama akılda kalıcı bir şey olsun istedik. İnşallah doğru pazarlama ile insanların akıllarında yer edineceğiz daha çok erken.

Lim10Ata Hocam evet kısa ve evet ya güzel gelmeye başladı. 3′e ayırınca CLY-REN diye baya basit oluyor. Dediğim gibi hayırlı olsun. Mükemmel bi’ site.

Paylaşımlı hosting üzerinemi kurdunuz yoksa bir vps yada vds üzerinemi hocam bende böyle bir şey kurmak istiyorum farklı bir sektörde paylaşımlı hosting için önerebilceğiniz bir yer varsada belirtin lütfen.

CanTRK Hayır ben sunucu üzerinde barındırıyorum, hosting için Güzel Hosting önerebilirim.

Reesa Hocam ben paylaşımlı hostingde kullanıyorum etiketleri dolaşırken sol atta kırmızı kutuda “Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar deneyin.” diyor sizce normalmi

mekici Teşekkür ederim hocam hızır gibisiniz

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular