Lim10Ata Vizyon8 aslında ismi bilinçli olarak seçtik klasik domainlerden çok kısa ama akılda kalıcı bir şey olsun istedik. İnşallah doğru pazarlama ile insanların akıllarında yer edineceğiz daha çok erken.
Vizyon8 Lim10Ata Hocam evet kısa ve evet ya güzel gelmeye başladı. 3′e ayırınca CLY-REN diye baya basit oluyor. Dediğim gibi hayırlı olsun. Mükemmel bi’ site.
CanTRK Paylaşımlı hosting üzerinemi kurdunuz yoksa bir vps yada vds üzerinemi hocam bende böyle bir şey kurmak istiyorum farklı bir sektörde paylaşımlı hosting için önerebilceğiniz bir yer varsada belirtin lütfen.
CanTRK Reesa Hocam ben paylaşımlı hostingde kullanıyorum etiketleri dolaşırken sol atta kırmızı kutuda “Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar deneyin.” diyor sizce normalmi
mekici CanTRK Sitene sadece config.php’de belirttiğin URL ile giriş yapabilirsin. Farklı bir URL’de bu hatayı alırsın. İlk kurulum sonrasında yapman gerekenler için aşağıdaki konuyu incele. https://flarumtr.com/d/494-flarum-ilk-kurulum-sonrasi-yapilmasi-gerekenler