mekici Sonraki sürümde eklenecek olan eklentiler: Online Users: Kimlerin çevrimiçi olduğunu etiketlerin altında gösterir. Sign Up Button: Konuların üzerinde Kaydol Butonu ekler.
SanalAnsiklopedim mekici Abi dünde sormuştum ama sanırım burada ki eklentiler yok. https://flarumtr.com/d/518-flarum-eklentileri-turkce-dil-paketi/76 Bu mesajda yer alan eklentileri de eklemen mümkün mü?
SanalAnsiklopedim mekici Abi anlatamadım. Benim verdiğim linke tıkladın mı? Orada küçük bir eklenti listesi var. O eklentilerden bahsediyorum aslında. Ama sen türkçe yamadan bahsediyorum sandın. 🙂
MrNYKS Birşey sormak istiyorum; FLARUM HOSTİNG KURULUM DOSYALARI FLARUMTR.COM TARAFINDAN PAYLAŞILMIŞTIR. adlı yazıyı nereden düzenleyeceğim ?
mekici MrNYKS Eğer oraya başka bir yazı eklemek istemiyorsan Admin panelde fickle adındaki eklentiyi devre dışı bırak. Yok kullanacaksan site dizininde assets/extensions/zerosonesfun-fickle-announcement klasörünün içinde fickle.txt dosyasına istediğini yaz.
mekici SanalAnsiklopedim Adamın öyle desene o link TR dil eklentisi bende onu ekle diyorsun sanıyorum. Adını direk buraya yapıştır eklentinin
SanalAnsiklopedim mekici Liste aşağıda abi. Hazır eklemişken bunları da ekleyebilir misin diye. @tolgaaaltas her nihayetinde listede bulunan eklentilerin Türkçe çalışmasını paylaştı. 📮 Mail.ru Auth by dem13n 🧍 Ok.ru Auth by dem13n 💭 Vkontakte Auth by dem13n 🔍 Yandex Auth by dem13n 🤹♀️ Nickname Changer by dem13n 👩💻 GitLab Login by FriendsOfFlarum 👨💼 LinkedIn Auth by nomiscz 🖼 Fancybox by squeevee
mekici Bu listede kurmaya değer; LinkedIn Auth by nomiscz Nickname Changer by dem13n Fancybox by squeevee Eklentileri var. Kurabilirim ama bence gereksiz. Ne kadar çok eklenti o kadar çok kaos
tolgaaaltas mekici Beta 9′da bir sorun yok. Yalnızca Hashtags ile beraber kullanımda çalışmıyor # içerdiğinden dolayı, Hashtags eklentisi FancyBox’ı bozuyor. FriendsOfFlarum’un Username Request’ini de koyabilirsin, o daha iyi yazılmıştır muhtemelen dem13n’ın eklentisinden.
Rootzilla Görmeyeli epey gelişmiş, tekrar deneyip kullanmak için sabırsızlanıyorum Edit: Emeğinize yüreğinize sağlık. Gerçekten eklentiler ile mükemmel seviyeye gelmiş sistem. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
grange bence güzel bir script. umarım bu script paralı değildir ve buradan indirilen dosyalar wrz değildir.
mekici grange Scrip açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılımdır. Dosya da tamamen temizdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.