mekici hocam kurulum sayfası gelmedi. site hazır vaziyette açıldı. diğer bütün eklentilerde yüklenmiş görünüyor 🙂

pardon hocam ben heyecandan o kısmı kaçırmışım 🙂

mekici Hocam Türkiye’de popüler olmaya başladı flarum sizce?

Sonraki sürümde eklenecek olan eklentiler:

Online Users: Kimlerin çevrimiçi olduğunu etiketlerin altında gösterir.
    Sign Up Button: Konuların üzerinde Kaydol Butonu ekler.

Birşey sormak istiyorum;
      FLARUM HOSTİNG KURULUM DOSYALARI FLARUMTR.COM TARAFINDAN PAYLAŞILMIŞTIR.
      adlı yazıyı nereden düzenleyeceğim ?

MrNYKS Eğer oraya başka bir yazı eklemek istemiyorsan Admin panelde fickle adındaki eklentiyi devre dışı bırak. Yok kullanacaksan site dizininde assets/extensions/zerosonesfun-fickle-announcement klasörünün içinde fickle.txt dosyasına istediğini yaz.

mekici Abi anlatamadım. Benim verdiğim linke tıkladın mı? Orada küçük bir eklenti listesi var. O eklentilerden bahsediyorum aslında. Ama sen türkçe yamadan bahsediyorum sandın. 🙂

mekici

Liste aşağıda abi. Hazır eklemişken bunları da ekleyebilir misin diye. @tolgaaaltas her nihayetinde listede bulunan eklentilerin Türkçe çalışmasını paylaştı.

📮 Mail.ru Auth by dem13n
          🧍‍ Ok.ru Auth by dem13n
          💭 Vkontakte Auth by dem13n
          🔍 Yandex Auth by dem13n
          🤹‍♀️ Nickname Changer by dem13n
          👩‍💻 GitLab Login by FriendsOfFlarum
          👨‍💼 LinkedIn Auth by nomiscz
          🖼 Fancybox by squeevee

Bu listede kurmaya değer;

LinkedIn Auth by nomiscz
          Nickname Changer by dem13n
          Fancybox by squeevee

Eklentileri var. Kurabilirim ama bence gereksiz. Ne kadar çok eklenti o kadar çok kaos

mekici Beta 9′da bir sorun yok. Yalnızca Hashtags ile beraber kullanımda çalışmıyor # içerdiğinden dolayı, Hashtags eklentisi FancyBox’ı bozuyor. FriendsOfFlarum’un Username Request’ini de koyabilirsin, o daha iyi yazılmıştır muhtemelen dem13n’ın eklentisinden.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular