- Düzenlendi
Can öncelikle önerilerin için teşekkürler.
logo şu an “forum title” alanına html ile eklenebiliyor. Bunu HTML’e ihtiyaç duymadan sadece bağlantı adresi girilerek yapılmasını sağlayabilirim. Bunu 24 saat içinde gelecek bir güncellemeye ekliyorum. Dosya yükleme tuşu eklemek gereksiz olur diye düşünüyorum yinede fikirlerinizi tekrar duymak isterim.
Slogan, açıklama metni için copyright alanı yeterli olur diye düşünüyorum aslında. Bunu tekrar konuşabiliriz.
About blok’unun (en sağdaki) altına sosyal medya butonları eklenebilir bu fikir hoşuma gitti.
4′den fazla bağlantı eklenmesini kastediyorsunuz diye düşünüyorum. Bu aklımda olan bi fikirdi. 1.0 sürümü ile gelecek. Bunun eklenti şu an ayarlar tablosunu kullanıyor fakat kendi tablosu olursa daha optimize olacaktır.
Tasarımları bekliyorum, lakin unutulmaması gereken bir şey var. Bu tasarım mümkün olduğunca Flarum vanilla temasına uygun bir şekilde yazıldı. Çoğu şey yeni CSS ile değil aktif temanın CSS’si ile uyarlanıyor.
Bu anlamda tasarım özgürlüğü vermek istesemde çok uçuk tasarımlara müsade etmek istemiyorum.
Altyapı gelişime müsait ve eklenen yeni içerikler için CSS koduna müdahale etmem gerekmiyor. Bunun sebebi dediğim gibi flarum’un kendi CSS’si ile çalışıyor.
Son olarak metinlerin sola dayalı olması konusunda bir seçenek ekleyebilirim. Mobilde sola dayalı olması kötü gözüküyor. Web sürümünde seçenek sunabilirim. Bunu da 1.0 sürümüne bırakacağım.
Daha fazla öneri ve isteklerinizi duymak için sabırsızlıkla bekliyorum