huseyinfiliz peki saf PHP kodu çalıştırmanın yolu var mı bildiğiniz? Kendi dil kodumu entegre edeceğim. “locate” çerezini okuyarak kendim footer echo edebilirim diye düşünüyorum.
Modern Footer Eklentisi
hasanmerkit eklenti içerisinde çalıştırabiliyorsunuz
huseyinfiliz eklenti oluşturmak için hiç rehber var mı? Flarum’un sıkıcı rehberleri dışında Ya da Flarum’un sıkıcı ama çalışan rehberi?
hasanmerkit https://docs.flarum.org/extend/start tek rehber bu sanırım ve haklısınız oldukça sıkıcı ve yetersiz..
hocam custom background color ayarlama seçeneği eklenebilir mi?
animloss Aslında planlar arasında tema seçenekleri eklemek ve renklerin özelleştirilebilmesini sağlamak var fakat şimdilik şu css kodunu yönetim -> görünüm -> özel css alanına eklerseniz ve hex renk kodlarını düzenlerseniz istediğiniz işe yarar.
#modern-footer div {
background-color: #fff !important;
}
body when (@config-dark-mode = true) {
#modern-footer div {
background-color: #000 !important;
}
}
huseyinfiliz aynı kodu ben eklediğimde çalışmıyordu ama şu anda nedense sizin kodu eklediğimde çalıştı teşekkür ederim.
ek olarak, css kısmına ekleyebileceğim, footerdaki bağlantılar ve hover’ları için de css paylaşabilir misiniz size zahmet? kendim zaten biraz amatörüm ama f12′den kendim tespit edip eklemeye çalıştığımda sitenin genel dizaynını da bozuyorum ister istemez. sadece bağlantıları ve logonun alt metnini kapsayacak css kodlarını iletirseniz çok mutlu olurum. eklentinizi severek kullanıyorum. umarım en yakın zamanda özellik olarak eklentiye dahil ederseniz.
animloss; Bu noktada biraz işler değişiyor çünkü burada kullanılan renkler flarum’un yerel ikincil renk şablonunu kullanıyor.
color: #ffffff;
gibi düzenleyebilirsiniz. Önceki kodda olduğu gibi gece modu içinde dahil edebilirsiniz.
#modern-footer a {
color: var(--muted-color);
}
#modern-footer a:hover {
color: var(--primary-color);
font-weight: bold;
}