CanBudak kurulumda bir hata yapıyorum

İronik olanda o, attığınız bağlantıda dizin hatası yapmış olsanız yüklemeyecek. Ama ne hikmetse başarılı bir ekran görüyoruz.

Sizi bu sebeple Discuss üzerine yönlendirdim benden daha donanımlı kullanıcıların sorununuzu çözebileceğine inanıyorum.

CanBudak Hocam sen localhostta kurulum yapıyorsun. Localhostta yani bilgisayarında kurduğun eklenti sitende gözükmez. Bunun için dosyaları hostinge upload etmen gerek.

CanBudak Daha önce attığım YouTube videosunu izlemeye devam edin.

Can Fakat Youtube videosunu bulamadım hocam

• Can bunu yanıtladı.

Can her şeyi bu videodaki gibi yapmıştım zaten hocam. Eklenti eklerken de bu videoyu izledim aynı yollardan gittim. Localhosttaki dosyaları upload ettim ilk kurulum yaparken ama bu eklentiyi eklediğimde tekrardan veritabanına nasıl aktarıcam acaba

CanBudak Veri tabanı aktarmayacaksın. Şimdi adım adım anlatıyorum.

1. İlk önce kullanmak istediğin tüm eklentileri localhostta yükle. Sonradan dur bir tane daha ekleyeyim dersen 1. maddeye geri dönersin.

2. localhostta sadece vendor, stroage, composer.json ve composer.lock dosyalarını alıp hostinge yükleyeceksin. Tabi hostingde bu dosyaları silemen gerek.

mekici ilk önce halihazırda bulunan dosyaları silicem demi söylediğiniz
            hemen deneyeyim

CanBudak Discord üzerinden iletişim kurabilir miyiz? Görüntü paylaşırsanız size daha kolay daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

mekici hocam uzak bağlantı ile çözdük. Flarum çok hasarlıydı, baştan kurulum yaptık. Ayrıca SSH erişimini nasıl kullanacağını da öğrettim.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular