CanBudak mekici Evet muhtemelen çözüm bu gibi çok mantıklı. @Can @hasanmerkit Hocam sizi çok uğraştırdım gün boyu benimle uğraştınız fakat son sorum şudur o zaman nasıl upload edeceğim 😄
hasanmerkit mekici tövbeler tövbesi 😅 CanBudak web siteni nerede barındırıyorsun? CPanel varsa SSH erişimi açabilirsin.
CanBudak Can her şeyi bu videodaki gibi yapmıştım zaten hocam. Eklenti eklerken de bu videoyu izledim aynı yollardan gittim. Localhosttaki dosyaları upload ettim ilk kurulum yaparken ama bu eklentiyi eklediğimde tekrardan veritabanına nasıl aktarıcam acaba
mekici CanBudak Veri tabanı aktarmayacaksın. Şimdi adım adım anlatıyorum. İlk önce kullanmak istediğin tüm eklentileri localhostta yükle. Sonradan dur bir tane daha ekleyeyim dersen 1. maddeye geri dönersin. localhostta sadece vendor, stroage, composer.json ve composer.lock dosyalarını alıp hostinge yükleyeceksin. Tabi hostingde bu dosyaları silemen gerek.
hasanmerkit CanBudak Discord üzerinden iletişim kurabilir miyiz? Görüntü paylaşırsanız size daha kolay daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
mekici CanBudak o zaman hostinge daha önce yüklediğin dosyaların üzerine yeni eklentileri eklememişsin demektir
hasanmerkit mekici hocam uzak bağlantı ile çözdük. Flarum çok hasarlıydı, baştan kurulum yaptık. Ayrıca SSH erişimini nasıl kullanacağını da öğrettim.