admin panelinde eklenti çıkmıyor. Üstteki yol ile bunu yaptım bir sorun olabilir mi ? Eklenti FoF Pages şeklinde gelecekti değil mi ?

• Can bunu yanıtladı.

CanBudak Eklentiyi aşağıdaki konuda bulunan indirme kodu ile terminalden yükledikten sonra sitenizin admin paneline ilerleyip aktifleştirmeniz gerekmektedir.

https://extiverse.com/extension/fof/pages

Daha sonra eklenti ayarlarından sayfa ekleyip kullanabilirsiniz. Eklenti görünmüyorsa siteyi yenileyin veya önbellek silin.

Can malesef dediğiniz gibi yaptım fakat admin paneline gelmedi. yukarıda attığım görseldeki gibi hata veriyor

• Can bunu yanıtladı.

CanBudak Yukarıda bir hata görmüyorum veya görmüyor olabilirim. Admin panelden cache temizleyip uzantılar alanında daha dikkatli aramanızı tavsiye ediyorum.

Can
          dediğiniz yolları izledim fakat burada çıkmadı yanlış yere mi basıyorum acaba

Indirme komutunu terminalde doğru yerde çalıştırdığınıza emin misiniz?

Can yerel disk c daha sonrasında www dosyasının içerisinde bulunan flarum klasorünün içerisinde girince orda cmd yi açıp yapıyorum. işlem doğru değil mi *

• Can bunu yanıtladı.

CanBudak flarum klasorünün

Bu klasörün içini ekran görüntüsü çekip atar mısınız?

CanBudak Bu iki kodu çalıştırın.

php flarum migrate
                php flarum cache:clear

Sitenizin admin panelinde eklenti hala belirmiyorsa Discuss Flarum destek sitesinde yardım konunuzu ingilizce bir şekilde iletin. Çözümü orda sağlarsanız çözümün nasıl gerçekleştiğini lütfen buradan bildirin.

Destek konunuza php flarum info komutunun çıktısını eklemeyide ihmal etmeyin.

Can bu iki kodu yine cmd demi çalıştıracağım

• Can bunu yanıtladı.

CanBudak Evet, ayrıca üstteki mesajı düzenledim.

İki kodu ayrı ayrı çalıştırmanız gerekmektedir.

php flarum migrate
                    php flarum cache:clear

Can
                      çalıştırdım olmadı dediğiniz yere sorunumu ilettim beklemedeyim.

• Can bunu beğendi.
                      Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular